SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA JE UMRLA: Pevačica besna kao RIS!

Autor:

Zabava

23.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna folkerka ne može da veruje šta se dešava!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE OGLASILA NAKON VESTI DA JE UMRLA: Pevačica besna kao RIS!

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić

Poznata pevačica Snežana Đurišić nedavno je bila prinuđena da se obrati javnosti zbog lažne reklame koja je zloupotrebila njen lik i delo. Naime, u reklami se pojavljuje navodni razgovor između pevačice i doktora Milovana Miloševića u kojem se promoviše čaj za mršavljenje koji je, prema tvrdnjama reklame, Snežani pomogao da izgubi čak 18 kilograma.

Republika

Foto: Instagram.com

Snežana Đurišić šokirana lažnim informacijama

U međuvremenu se pojavila i lažna informacija da je Snežana umrla, zbog čega se ona ponovo oglasila.

- U poslednje vreme sam nešto umrla, pa poginula. Ne znam zašto smo postali takvi ljudi, ljudi koji rade stvari koje ne priliče… Da li neko pomisli, kada okači informaciju na društvenim mrežama da je umrla Snežana Đurišić, da će moja deca ili majka da čuju pre nego što me dobiju na telefon - šokirano je rekla, a potom dodala:

- Videla sam recimo, jedan slupan auto i kao tragedija, evo poginula… Mislim, zašto to, čemu to? Pre neki dan sam opet nešto umrla, od srca ili šta li… - ispričala je ona za "Grand".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica besna kao ris

Podsetimo, Snežana je nedavno izdala i saopštenje povodom lažne reklame.

- Moram da se obratim nekim ružnim povodom, jer je ovo prevršilo svaku meru. Tražila sam i pronašla jedan klip. Izvesni doktor Milovan Milošević navodno u razgovoru sa mnom se oglašava po pitanju čaja, rekli su da sam ja garantovala i oslabila uz pomoć tog napitka - započela je Snežana.

- Gospodina Miloševića ne poznajem. Ružno je što je bilo ko spojio i napravio montažu, gde se na slici nalazimo gospodin Milovan i ja na slici i navodno reklamiramo čaj. Niti sam ga pila, niti smršala 18 kilograma. Takođe, nisam bilo kakvu izjavu dala, a vi ne nasedajte na ovakve stvari. Pre nego što bilo šta preduzmete, proverite - naglasila je Đurišićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Previše

24.03.2024 07:14

Pa, baš preteramo. Odjednom za ženu u snazi i zdravlju objaviti da je umrla. Koliko je to zlo!