JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SVOJ STAN! Sa Vračara pravo na Dorćol, glumica ŠOKIRALA: Moj kraj!

Autor:

Zabava

23.03.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se oglasila iz svog stana na Dorćolu!

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SVOJ STAN! Sa Vračara pravo na Dorćol, glumica ŠOKIRALA: Moj kraj!

Foto: Ata images

Jelisaveta Orašanin

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da se glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić navodno razvode. Javnost od tada prati svaki njihov korak, a par je više puta usnimljen ispred zajedničnog stana na Vračaru. Jelisaveta je juče posetila Divčibare i to hotel svog supruga Teodosića.

Republika

Foto: instagram.com

Jelisaveta se juče oglasila sa Divčibara

Još uvek nije poznato da li su oni zajedno odlučili da se sklone iz Beograda u jeku drame koja se dešava ili je ona otputovala sama na kratak odmor. Glumica je podelila nekoliko kadrova prirode, kao i hotela u kom uživa, a danas se glumica oglasila iz Beograda i to iz svog stana.

Naime, lepa glumica je uslikala pogled iz svog stana na Dorćolu i objavila emotikon dva roze srca preko objave. Uz ovu fotografiju, Jelisaveta je objavila i pesmu "Moj Dorćol", koju izvodi Škabo.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelisavete Orašanin

Inače, danas su se oglasili i njihovi prijatelji, koji su otkrili šta se dešava u njihovom odnosu.

- Kakav je njihov brak to samo znaju oni u njihova četiri zida. Kada izađu na vrata tog stana, ono što mi možemo da primetimo jeste da je sve u redu. Svaki brak ima trzavice, ali kada ste javna ličnost one su vidljivije nego kada niste. Čitamo ovih dana da je posredi prevara i svakako da se o tome priča i među našim prijateljima, ali isto tako niko ih za to ne bi ni pitao. Njih dvoje i nakon tih priča funkcionišu kao i ranije, svuda se pojavljuju zajedno, u zagrljaju jedno drugog, nasmejani i raspoloženi - kaže izvor blizak paru i dodaje:

- Miloš nikada nije voleo da o privatnom životu priča u javnosti, ni kada je svadba bila u pitanju, a još manje sada kada je reč o razvodu. Jelisaveta bi možda i demantovala, ali verujem da je porodični dogovor da se ne oglašavaju. Ona je kao glumica navikla da bude pod lupom njen privatan život, ali on je to izbegavao.

- To je i logično jer oni u Italiji nisu imali mnogo prijatelja, Miloš je imao drugove u timu, Jelisaveti su sestra i drugarice dolazili s vremena na vreme. Nisu toliko izlazili, a to se promenilo povratkom. Miloš briljira na parketu kao nikad ranije, uz to ovde ima svoju ekipu ljudi sa kojima provodi vreme. Sa druge strane Jelisaveta je počela da radi više jer je iz Italije dolazila samo povremeno da odigra predstavu. Sada snima i filmove, radi predstave u kontinuitetu i izlazi, što možete videti i po njenom Instagramu. Povratak u Srbiju je sve promenio, ali se to u njihovom odnosu, makar u javnosti ne vidi. Podeljeni su u obavezama oko mališana, na svim slavljima prijatelja su zajedno, a isto tako ih često možete videti u restoranima sa decom na porodičnom ručku ili večeri. Ona ga često odveze i vrati na trening, on nju na snimanja - kažu upućeni za "Super TV".

Republika

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Jelisaveta je nedavno sa ćerkom Petrom bodrila Miloša na utakmici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lola

24.03.2024 13:28

A mladi ragbista? Gde njega vozi?