ANA NIKOLIĆ U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Nakon neviđene DRAME sa Rastom, krenula BORBA za malu Taru! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

14.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica usnimljena ispred Centra za socijani rad na Voždovcu!

ANA NIKOLIĆ U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Nakon neviđene DRAME sa Rastom, krenula BORBA za malu Taru! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je pevačicu Anu Nikolić nakon porodične drame i to ispred Centra za socijalni rad. Naime, njena ćerka Tara je bila u njenom stanu, a potom je po nju došao vozač Stefana Đurića Raste i odveo je kod repera. Ana je izašla iz stana i zaputila se ka Centru za socijalni rad na Voždovcu, gde se, kako se pretpostavlja, Rasta i ona pokrenuli postupak, kako bi se našlo najbolje rešenje za dete.

Podsetimo, Ana je nedavno objavila privatne prepiske sa Rastom, a on joj je u jednoj od poruka poručio da će Taru viđati isključivo u Centru za socijani rad.

Nedavno se pojavila informacija da će se Ana po svaku cenu boriti za starateljstvo nad ćerkicom.

- Ana je prijateljima i kolegama rekla da će do smrti da se bori za dete jer je sve sa Rastom već počelo da je nervira. Besni najviše zbog toga što je u javnosti od strane njega predstavljena kao nemarna majka koja pravi probleme i ima problem sa alkoholom, a on se predstavlja kao da je svetac, iako je robijao zbog posedovanja marihuane - otkrio je nedavno izvor za "Star", pa dodao:

- Ana u svakom trenutku ratuje sa bivšim supruzgom Stefanom Đurićem Rastom, međutim javnost ima podeljena mišljenja jer ona pokazuje privatne poruke koje joj je pisao. Svi smatraju da ne treba otac i majka tako da se ponašaju jer dete sve upije i gleda, ali niko ne može to da im objasni. "Ana svaki dan priča: "Za Taru ću da se borim ako treba sve dok mi ne padne glava sa ramena. Što se Stefana tiče, goniću ga kako znam i umem, a bolje je da se ne hvata za mene. Ako ja odlučim da progovorim o tome ko je zaista on, nikome neće biti svejedno, a ponajmanje smešno! 

Republika

Foto: printscreen/K1 Televizija, ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Rasta i Ana Nikolić se bore za malu Taru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading