GAGI JOVANOVIĆ PRVI PUT O SUĐENJU ĆERKE SA LEČIĆEM: Poruka koju je poslao je sve ŠOKIRALA, izneo sve detalje o TUŽBI!

Autor:

Zabava

10.03.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Jovanović se oglasio prvi put o tužbi Branislava Lečića!

GAGI JOVANOVIĆ PRVI PUT O SUĐENJU ĆERKE SA LEČIĆEM: Poruka koju je poslao je sve ŠOKIRALA, izneo sve detalje o TUŽBI!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Novo jutro, Shutterstock

Već danima glavna tema srpske javnosti je tužba koju je podneo glumac Branislav Lečić protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović jer je odbila da s njim glumi u istoj sceni serije „Radio Mileva“. On traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, dok je glumica u izjavi za “Blic” istakla da je odbila da deli kadar sa Lečićem zbog neprijatnog događaja iz prošlosti.

Sada se prvi put povodom čitave situacije oglasio Anđelin otac, legendarni glumac Dragan Gagi Jovanović. On u izjavi za “Blic” ne krije da je šokiran i tužan zbog svega što se dogodilo i događa.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Gagi Jovanović

 

- Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu... šta da kažem?... Šokiran sam i tužan u isto vreme...

- Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav - kaže Jovanović.

Gagi se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano za šesti mart u Prvom osnovnom sudu. Tada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

- Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Novo jutro, Shutterstock

Branislav Lečić i Anđela Jovanović

 

Inače, Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Glumica Anđela Jovanović potvrdila je za „Blic“ da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

Advokat Goran Draganić, pravni zastupnik glumice Anđele Jovanović u sudskom procesu koji protiv nje podneo Branislav Lečić je na pripremnom ročištu izneo jasan stav: "Tužba Branislava Lečića je apsolutno neosnovana"

Kako je „Blic“ tada saznao, Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje. Branislav u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading