NJEN GLAS JE RASPLAKAO SRBIJU: Pogledajte kako danas izgleda Marija Serdar, smršala je čak 25 KILOGRAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je bila pobednica u takmičenju Pinkove Zvezdice, a evo kako sad izgleda!

NJEN GLAS JE RASPLAKAO SRBIJU: Pogledajte kako danas izgleda Marija Serdar, smršala je čak 25 KILOGRAMA! (FOTO)

Foto: PrintscreenJutjub

Mariju Serdar javnost je upoznala pre skoro devet godina kada se takmičila u "Pinkovim zvezdicama", gde je sve oduševila svojim anđeoskim glasom, zbog kojeg su mnogi plakali. Mnogi su je upoznali kao preslatku buckicu, koja je tada obećala da će sve učiniti kako bi joj stas bio jednako reprezentativan kao i glas i da će smršati prvenstveno zbog svog zdravlja, a to je i učinila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌕 (@marija_serdar)

 

Marija je na društvenoj mreži Instagram aktivna i često objavljuje fotografije sa kojih se može primetiti da je dovela liniju do savršenstva. U licu se dosta promenila, stoga je njena lepota još više došla do izražaja. Inače, Marija je smršala 25 kilograma i nema nameru da stane. Marija je jednom prilikom ispričala da otkako je osvojila titulu prve "Pinkove zvezdice", njen život se potpuno promenio. "S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju... Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌕 (@marija_serdar)

 

- S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju... Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu - rekla je Marija jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djuka

10.03.2024 20:28

Bravo Marija svaka čast