JEZIVA ISPOVEST ŽENE KOJA JE BILA U SEKTI "DAR BOGA" : Kult me je udao sa TRI godine, a onda je usledilo zlostavljanje!

Autor:

Svet

09.03.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serena Keli danas obeležava svoj pedeseti rođendan, ali iza njenog osmeha krije se strašna prošlost.

JEZIVA ISPOVEST ŽENE KOJA JE BILA U SEKTI "DAR BOGA" : Kult me je udao sa TRI godine, a onda je usledilo zlostavljanje!

Foto: Facebook/Serena Kelley

 Rođena u kultu "Deca Boga", Serena je prošla kroz pakao seksualnog zlostavljanja i manipulacije pre nego što je uspela da pobegne iz ove sekte.

Odrastanje u kultu "Deca Boga"

Godine 1986, Serena je imala samo tri godine kada su je "udali" unutar kulta. Prsten namenjen njoj bio je toliko veliki da su ga zalepili na njen mali prst, što je simbolizovalo njenu nemoć u okviru kulta. Dejvid Berg, poznat kao Deda, bio je vođa ovog zloglasnog kulta koji je podsticao promiskuitet među članovima i verovao da dete postaje punoletno sa samo 12 godina.

 

 


Život pod kontrolom Berga

Serena je otkrila da je Berg vodio detaljne zapise o njenom životu još pre nego što se rodila, a njen život je dokumentovan u publikacijama i serijalima unutar kulta. Nakon što je odvojena od majke, koja je bila visoko pozicionirani član kulta, Serena je odgajana od strane potpunih stranaca. Njeno ime u kultu bilo je Meri Dir, a često je bila izložena masovnim orgijama i seksualnom zlostavljanju.

- Rođena sam u kući Dejvida Berga, on me je odgajao i kontrolisao. Ubrzo nakon što se moja majka preselila na njegovo imanje, postala je trudna sa mnom. On je odlučio da zabeleži ceo moj život još i pre nego što sam se rodila. Objavljene su publikacije o trudnoći moje majke. On mi je dao ime Serena, dok mi je za kultno ime dao Meri Dir. Postojala je serija pod nazivom "Život sa dedom", to je bio serijal za decu u kom su pričali o trudnoći moje majke i tome kako će me odgajati. Druga serija dokumentovala je celo moje rođenje -  rekla je Serena.

 

 

- Mislim da je najpoznatija priča iz mog vrlo ranog detinjstva sa Bergom bila kada me je majka dala njemu kao malu mladu, pa me je dovela kod njega nakon što sam napunila tri godine. Stavila me je njemu u krilo i on me je poljubio i održao je čitav govor o tome kako ću zauvek biti njegova i da ćemo imati zajednicu. Stvari koje nemaju smisla za jednu tako malu devojčicu - priseća se Serena.

Kaže da joj je nakon govora dao veliki prsten.

- Oko njega je obmotao veliki sloj trake da bi mogao da stane na moj mali prst. Rekao mi je da uvek nosim prsten i skidam traku kako budem starila. Prilično je bolesno što je mislio tako daleko u budućnost. On je već bio oženjen sa više drugih tinejdžerki, a ja sam bila najmlađa sa tri godine. Bilo je i drugih devojaka od 12 do 15 godina koje su dobile prsten, to je srce sa dve ruke koje ga drže - kaže ona.

 

 


Sex, laži i kult "Deca Boga"

Kult "Deca Boga" je rastao brzo nakon osnivanja, brojeći 13.000 članova u 130 zajednica širom sveta. Seksualni odnosi bili su temelj ovog kulta, a Berg je ubedio svoje sledbenike da je jedini način za spasenje kroz seks i orgazam. Serena je svedočila o seksualnom zlostavljanju unutar Bergove kuće, gde su se često odvijale orgije čak i dok je bila dete. Berg je čak tvrdio da je prisutan Isus tokom seksualnih odnosa unutar kulta.

Bekstvo i otkrivanje istine

Kult je promenio ime u "Porodica" tokom 1980-ih, ali vlasti su počele da prikupljaju informacije o zloupotrebama unutar organizacije. Berg je pobegao 1993. godine, a umro je godinu dana kasnije u 74. godini života.


Serena Keli je uspela da pobegne iz ovog traumatičnog okruženja i odlučila je da otvoreno govori o svom iskustvu. Njena priča je snažan podsetnik na snagu ljudskog duha i istovremeno upozorenje o opasnostima koje vrebaju u senci kultova i sekti.

(Mirror)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading