ŠOKANTNI DETALJI SA SUĐENJA HALIDU MUSLIMOVIĆU: On je nasilnik, POBEDIĆU GA!

Autor:

Zabava

27.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Bašić se oglasila nakon suočavanja sa Halidom Muslimovićem!

ŠOKANTNI DETALJI SA SUĐENJA HALIDU MUSLIMOVIĆU: On je nasilnik, POBEDIĆU GA!

Foto: printscreen/RTVPink

Danas je održano ročište na suđenju Halidu Muslimoviću u Prijedoru, koga je Sonja Bašić iz Australije tužila jer joj navodno duguje 90.000 evra. Ročište je trajalo četiri sata, a Sonja se oglasila nakon suđenja i otkrila kako se oseća.

- Zadovoljna sam, jer on nema evidentne dokaze, on se oslanja na moje dokaze i to je uvek pobeda. Laž, neistina i izgovori ne pobeđuju na sudu - počela je Sonja izlaganje za "Kurir", pa otkrila kako je protekao susret sa Halidom:

Republika

Foto: ST/Petar Divac, printscreen/RTVPink, pixabay.com

Sonja i Halid, ilustracija, suđenje

- Nikako, on je osuđeni nasilnik. Teško mi je, nije mi lako. Čovek pored mene sa desne strane i ja moramo ovo izgurati do kraja. Nedavno mi je pisao da želi opet da mu organizujem turneju u Australiji. Oduvek je bio lažov. Ja nepravdu ne volim. Nisam ovde došla da se blamiram po medijima, već zakonskom procedurom. Verujem u pravdu, kako bi se to konačno zavrsilo.

Sledeće ročište biće održano 29. februara ove godine, u četvrtak, kada bi trebalo da budu saslušani sledeći svedoci: Halidova deca Enis i Lejla, dve prethodne Sonjine advokatice i Halidov bivši advokat.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Sonja Bašić

Inače, suđenje je prekinuto na pola sata, pa je nastavljeno i trajalo je skoro sat i po. Završeno je Sonjinim odgovorima na pitanja Halidove advokatice. S obzirom na to da je već bio kraj radnog vremena, sudija je rekao da ce Halid dati izjavu na sledećem ročištu jer je pevač kazao da mu treba više od tri sata za govor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading