PEVAČU SE SLOŠILO NA SUĐENJU! Žestok obračun sa Halidom Muslimovićem na ročištu: Smeće, ućuti dok ja govorim!

Autor:

Zabava

27.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeni haos u Prijedoru na suđenju!

PEVAČU SE SLOŠILO NA SUĐENJU! Žestok obračun sa Halidom Muslimovićem na ročištu: Smeće, ućuti dok ja govorim!

Foto: ST/Petar Divac, printscreen/RTVPink, pixabay.com

U Prijedoru je danas nastavljeno suđenje Halidu Muslimoviću, koga je Sonja Bašić iz Australije tužila zbog toga što joj navodno duguje 90.000 evra. Proces je trajao četiri sata,  počelo je u 11 sati čitanjem vajber poruka od 2015. do 2024. koje je tužilja razmenjivala sa pevačem. U njima se videlo da Halid više puta priznaje da joj duguje novac, kao i da obećava da će ga vratiti u više mesečnih rata.

Muslimović je sve vreme svojoj advokatici Jeleni Grulović govorio da Sonja laže, a ona mu je u jednom trenutku rekla: "Smeće, ućuti dok ja govorim!", prenosi "Kurir".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Halid Muslimović i Sonja Bašić

Došlo je i do rasprave između Sonjinog branioca Dragana Tolimira i Halidove punomoćnice. Potom je njoj data mogućnost da postavlja pitanja Sonji, ali je ona pitala sve ono na šta je Bašićeva ranije odgovorila. - Ako želite da se naučite pravu, dođite kod mene na praksu - rekao je Tolimir Halidovoj advokatici.

Dok je trajala žučna rasprava, Halid se okrenuo ka novinaru gorepomenutog medija, koji je pratio ročište i rekao mu: 

- Vidite li vi ovaj cirkus? Hoćete li ovaj put biti čovek prema meni, pošto ranije niste bili čovek? 

Sudija je nakon toga upozorio pevača da se ne obraća novinaru.

Onda je usledila kulminacija suđenja. Halidovu advokaticu je posebno zanimalo da li je Sonja osim poslovne, imala i neku drugu vezu sa Halidom. Na ovo je Sonja upitala: - S***?

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Sonja Bašić

Advokatica se zbunila, pa je sve vreme ponavljala: "Koliko je to trajalo?", pa je Sonja odgovorila:

- Mislite koliko je trajao s***? Počelo je 2015. a završilo se krajem 2017. Posle smo opet počeli u martu 2018. pa je trajalo dok me nije prebio u julu 2018. Ali sve to nema nikakve veze, ovo je suđenje za novac koji mi duguje - rekla je ona.

Dok je Sonja to govorila, Halid je sve vreme žvakao žvaku, a u jednom trenutku je tražio da se otvori prozor jer mu se slošilo.

Suđenje je prekinuto na pola sata, pa je nastavljeno i trajalo je skoro sat i po. Završeno je Sonjinim odgovorima na pitanja Halidove advokatice. S obzirom na to da je već bio kraj radnog vremena, sudija je rekao da ce Halid dati izjavu na sledećem ročištu jer je pevač kazao da mu treba više od tri sata za govor.

Sledeće ročište bi trebalo da bude održano u četvrtak 29. februara, kada bi trebalo da budu saslušani svedoci: Halidova deca Enis i Lejla, dve prethodne Sonjine advokatice i Halidov bivši advokat.

Republika

Foto: ATA Images

Halid Muslimović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading