OVO JE SUPRUGA HALIDA MUSLIMOVIĆA: Lepa pevačica osvojila kolegu pre 20 godina, a skoro nikad ih ne viđamo ZAJEDNO U JAVNOSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halid Muslimović i njegova supruga Adelisa se pojavili zajedno u emisiji!

OVO JE SUPRUGA HALIDA MUSLIMOVIĆA: Lepa pevačica osvojila kolegu pre 20 godina, a skoro nikad ih ne viđamo ZAJEDNO U JAVNOSTI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Halid Muslimović

Pevač Halid Muslimović je više od dve decenije u braku sa kolegincom Adelisom Hodžić, koja je veoma popularna u Bosni i Hercegovini. Dobili su dvoje dece, ćerku Lejlu i sina Enisa, a retko kad se pojavljuju u javnosti. Njih dvoje su se danas pojavili zajedno u emisiji "Zvezde Granda Specijal", gde su predstavili svoj duet, ali i progovorili o privatnom životu.

Voditelju su otkrili koliko im je bitno da uvek budu sređeni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Adelisa, supruga Halida Muslimovića

- Svi žele da vide sređenu ženu, i uz to da bude i bez celulita. To je normalno. Ali nemoguće je to da nemaš bar malo celulita – rekla je Adelisa i potom otkrila da li joj je opterećujuće da bude uvek maksimalno doterana, čak i kada ide do prodavnice ili do na primer tržnog centra.

- Meni je to više navika. Kako ustajem ujutru i pijem kafu ja se sređujem. Ne moram ni da imam nastup ili neku drugu obaveza, ja ću da budem sređena sebi, mužu, deci – objasnila je Adelisa, a na voditeljevo pitanje da li je to zaista tako Halid je objasnio:

- Jeste, to je po naređenju. Ja sam takav. Pristalica sam da žena ne mora biti uvek ušminkana maksimalno ali mora da uz onu svoju lepotu ima i sređenost – rekao je Halid.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Adelisa i Halid

Pevač je priznao da se i on uvek trudi da bude na visini zadatka kada je reč o izgledu.

- Pokušavam, ali sam često pod manom. Imam mnogo obaveza pa ne mogu uvek da postignem. Nekad se malo zapustim, kada recimo idem na ranč da radim. Pa malo i brada, i frizura Preznojim se. Ali svaki poslovni sastanak, ja sam uređen kako treba. Čak i kravata. Mora se imati taj pravac kvaliteta življenja i kvaliteta oblačenja i kvaliteta prijatelja oko sebe – ispričao je Halid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading