HOROR: Pucnjava na fudbalskoj utakmici, sedam osoba povređeno!

Autor:

Sport

27.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina sreća je što niko nije ubijen.

HOROR: Pucnjava na fudbalskoj utakmici, sedam osoba povređeno!

Foto: Starsport

Užasne vesti stižu sa Kajmanskih ostrva, gde je tokom fudbalske utakmice došlo do pucnjave na tribinama. Incident se dogodio kasno u nedelju u Vest Beju, na severozapadu ostrva Veliki Kajman. Prema izveštajima lokalne policije, najmanje sedam osoba je upucano, a četiri osobe su već otpuštene na kućno lečenje, što je donekle olakšavajuća okolnost u ovom tragičnom događaju.


Policijski komesar Kurt Volton je na konferenciji za medije potvrdio da je pucnjava bila ciljani napad, te da se radi o sukobu naoružanih bandi. Detalji ukazuju da se pucnjava dogodila na severnoj tribini stadiona, gde je, u trenutku incidenta, bilo oko 300 ljudi. Prema rečima komesara Voltona, napad je imao za cilj usmrćivanje dve osobe, što dodatno naglašava ozbiljnost i nasilnu prirodu ovog događaja.

Ovaj tragičan incident dodatno baca senku na lokalno takmičenje, koje je trebalo da bude sportsko i zabavno okupljanje, a umesto toga, pretvorilo se u scenu straha i nasilja. Nadležne vlasti će svakako preduzeti sve mere kako bi identifikovale počinioce i osigurale da odgovaraju za ovaj užasan čin nasilja.

 

 

 


Ovaj događaj je šokirao javnost Kajmanskih ostrva, dok se istovremeno javlja oštar osudnički ton prema počiniocima ovog zločina. S obzirom na ozbiljnost situacije, očekuje se da će lokalne vlasti preduzeti sve raspoložive mere kako bi identifikovale i privedle počinioce pravdi.

Ovaj tragičan događaj na Kajmanskim ostrvima baca svetlo na ozbiljnost problema nasilja i sukoba naoružanih bandi. Nadamo se da će vlasti uspeti da identifikuju počinioce i da će pravda biti zadovoljena, dok istovremeno apelujemo na mir i sigurnost u svim sportskim i javnim okruženjima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading