DŽEHVIN BIVŠI SE RAZGOLITIO, PA POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Na Ninu Čelebiću mišići PUCAJU!

Autor:

Zabava

26.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino Čelebić pokazao čime raspolaže!

DŽEHVIN BIVŠI SE RAZGOLITIO, PA POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Na Ninu Čelebiću mišići PUCAJU!

Foto: Instagram.com

Košarkaš Nino Čelebić nedavno je izazvao pravu buru na društvenim mrežama objavivši provokativne fotografije na kojima je pokazao svoj izuzetno zategnut stomak. Nino, inače poznat po svojoj sportskoj karijeri, ovog puta je odlučio da pokaže i svoju drugu stranu - fitnes rutinu koja mu pomaže da održi vrhunsku formu.

Fotografije su izazvale lavinu pozitivnih komentara među fanovima, koji su se oduševili Ninoovim izgledom i posvetom vežbanju. Mnogi su istakli koliko ih inspiriše da i sami krenu na put ka zdravijem načinu života, a Nino je dobio brojne pohvale za svoju posvećenost i trud koji uloži u održavanje svog fit izgleda.

Foto: Instagram.com

Nino Čelebić se skinuo

 


Nino je oduvek bio poznat po svojoj sportskoj veštini i talentu na košarkaškom terenu, ali ovaj put je pokazao da je i van terena posvećen održavanju svog fizičkog i mentalnog zdravlja. Njegova otvorenost o fitnes rutini i zdravom načinu života naišla je na veliku podršku među fanovima, koji su ga prozvali inspiracijom za sve one koji teže zdravijem načinu života.

Pored fanova, podršku Nino je dobio i od kolega sportista, koji su ga pohvalili za trud i upornost u održavanju fit izgleda. Mnogi su istakli koliko je važno da javne ličnosti poput Ninoa promovišu zdrav način života i fizičku aktivnost, te da time daju primer mladima širom sveta.

 


Nino Čelebić je svojim provokativnim fotografijama na Instagramu definitivno zapalio društvene mreže i pokazao da je fitnes deo svakodnevice jednog vrhunskog sportiste. Njegova posvećenost i trud su naišli na veliku podršku, a mnogi ga smatraju inspiracijom za sve one koji teže zdravijem načinu života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading