PEVAČICA RASKRINKALA LANAC PROSTITUCIJE SVOJIH KOLEGINICA: Ivana Krunić šokirala ISTINOM!

Autor:

Zabava

26.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić progovorila o prostituciji na estradi.

PEVAČICA RASKRINKALA LANAC PROSTITUCIJE SVOJIH KOLEGINICA: Ivana Krunić šokirala ISTINOM!

Foto: ST/Petar Divac

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Ivana Krunić nakon izlaska sa velelepnog imanja se posvetila muzičkoj karijeri i vrlo je uspešna. Jedna je od traženijih pevačica i aktivno nastupa kako kod nas, tako i u inostranstvu i uvek se traži karta više za ulazak. 

Krunićeva je sada progovorila o mnogim predrasudama koje kruže oko pevačkog posla:

Foto: St/N. Pančić

Ivana Krunić i Bane Čolak

 

- Obožavam muziku i posao, ali tako mi nekako rogobatno zvuči kada me neko pita čime se baviš, a ja kažem pevačica, mnoge predrasude postoje o tom zanimanju. Shvatam i zbog čega je to tako, neke žene koje se bave prostitucijom, koriste naš posao kako bi podigle cenu ili kao paravan – rekla je ona.

Ipak, ona dodaje da publika lako prepozna ko se bavi muzikom iz ljubavi, a ko iz interesa ili to koristi.

Foto: Republika/M.GVERO

Ivana Krunić i Bane Čolak

 

- One su unakazile našu profesiju i pokvarile celu sliku o našem poslu. Ali, hvala Bogu u ovom našem poslu se sve zna, dobro znamo ko se čime bavi, o tome ne možemo da pričamo javno, jer je to jako teško dokazivo. Sada dolazi do izražaja da to nije samo vezano za naš posao, takve persone se pojavljuju i u drugim profesijama – zaključila je ona za Grand.

Inače, Ivana je tokom rijalitija ,,Zadruga" upoznala Baneta Čolaka, sa kojim je i danas u romansi. Njih dvoje vode miran i stabilan zajednički život, a nedavno su progovorili i o svadbi. 

Foto: ST/Petar Divac

Ivana Krunić

 

Imali smo velika ulaganja, prvo u sam stan, pa u renoviranje, nameštaj, kuhinju, sobe... Svi znate koliko tu novca ode. Kad smo shvatili koliko smo se finansijski, ali i energetski potrošili, rešili smo da iskuliramo i još malo zaradimo. Nismo želeli da idemo posle svadbe u iznajmljen stan, veći mi je gušt da odemo u naše, gde znam da ćemo provesti ceo život - rekla je Ivana, a potom progovorila o novom terminu:

Na proleće ćemo lepo, lagano. Imamo par solucija, ali smo više zakazali ljude koji će biti na toj svadbi. Što se tiče pevača, prvi koji nam je potvrdio je Bađi, bez njega ništa, u odnosu na njega se kroje termini. Imamo još par želja, ali ne bih da otkrivam, videćemo da li će ti pevači biti slobodni tada. Svakako ću se i ja u jednom trenutku latiti mikrofona, bez toga ne može da prođe slavlje - istakla je Krunićeva i otkrila da je njena odluka da na venčanju bude mnogo zvanica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading