KK PARTIZAN IZDAO HITNO SAOPŠTENJE: Meta smo napada! Slučaj prijavljen nadležnim organima!

Autor: P. Z.

Sport

26.02.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske ništa ne prepušta slučaju.

KK PARTIZAN IZDAO HITNO SAOPŠTENJE: Meta smo napada! Slučaj prijavljen nadležnim organima!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan postao je meta sajber napada na svojoj zvaničnoj Instagram stranici.

Hitno saopštenje koje je klub izdao putem Instagram storija otkriva da su se suočili sa problemom lažnih naloga i sumnjivih bot profila koji su naglo povećali broj pratilaca u poslednjih nekoliko dana.

Saopštenje kluba iz Humske prenosimo u celosti.

Tokom poslednja 72 sata zvanična Instagram stranica Partizana je meta sajber napada. Zvanična Instagram stranica Partizana tokom poslednjih 72 sata trpi sajber napade tokom kojih se među pratioce dodaje veliki broj sumnjivih, veoma izvesno, bot profila. Ovaj slučaj je prijavljen kompaniji Meta i nadležnim organima. Motiv napada nije poznat, ali se pretpostavlja da cilj može biti onesposobljavanje naloga, diskreditacija naloga ili kasniji pokušaj krađe identiteta - navode iz KK Partizan.

Na ovoj popularnoj društvenoj mreži, Partizan trenutno ima 364 hiljade pratilaca.

Dok se određeni ljudi u klubu bave ovim napadima, igrači i stručni štab se zajedno spremaju za predstojeće izazove. Prvi među njima biće meč 27. kola Evrolige, u kom crno-beli u Areni dočekuju Efes, u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

Posle toga, ekipu "parnog valjka" čeka derbi meč 21. kola AdmiralBet ABA lige, u kom na isto mesto stiže ljubljanska Cedevita Olimpija, koja trenutno deli treće mesto sa crno-belima na tabeli regionalnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading