BADI PAS KOŠARKAŠ: Kuče uletelo na teren i igralo se sa loptom (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

26.02.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena dogodila se na zvaničnoj utakmici reprezentacija.

BADI PAS KOŠARKAŠ: Kuče uletelo na teren i igralo se sa loptom (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/gomezmario7

Pas uleteo na utakmicu Čile - Argentina

Košarkaška reprezentacija Čilea iznenadila je mnoge pobedom nad Argentinom (79:77) u utakmici kvalifikacija za Amerikup 2025.

Ova neizvesna utakmica obeležena je izuzetno efikasnom igrom Manuela Suareza, koji je postigao 29 poena, dok je Franko Morales doprineo sa 17 poena. Sa druge strane, Fakundo Kampaco, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, postigao je 16 koševa za argentinski tim, dok je Gabrijel Dek dodao 20.

Ipak, najzanimljiviji detalj ove utakmice dogodio se sredinom prve četvrtine kada se na terenu pojavio pas koji je nosio loptu u zubima i malo se igrao s njom.

Završnica utakmice bila je veoma neizvesna, posebno nakon što je Leandro Bolmaro postigao trojku sekund pre kraja, smanjujući rezultat na 77:78 i dajući nadu Argentincima. Međutim, Manuel Suarez je u poslednjem trenutku pogodio prvo, a namerno promašio drugo bacanje, čime je onemogućio Argentini da izvrši preokret i osigurao pobedu za Čile.

Nakon ovog meča, "gaučosi" i Čile imaju isti skor od 1 pobede i 1 poraza, dok je Argentina zabeležila 1 pobedu i 2 poraza. Ova pobeda značajna je za Čile u borbi za plasman na Američki kup 2025, a rezultati ostalih mečeva u grupi dodatno će uticati na dalji tok takmičenja.

Utakmica između Čilea i Argentine obeležena je ne samo iznenađujućim rezultatom, već i neobičnim događajem na terenu. Manuel Suarez istakao se kao ključni igrač, dok je prisustvo psa na terenu dodatno začinilo ovaj meč. Očekuje se da će ova pobeda ojačati samopouzdanje čileanske reprezentacije, dok će Argentina nastaviti da radi na poboljšanju svog učinka u narednim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading