"MA, KAKVO CVEĆE I BOMBONJERE...": Evo šta Đole mora da radi da bi u ovim godinama Vesnu OBORIO S NOGU!

Autor:

Zabava

26.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila čime ona i nevenčani suprug osvežavaju ljubav.

"MA, KAKVO CVEĆE I BOMBONJERE...": Evo šta Đole mora da radi da bi u ovim godinama Vesnu OBORIO S NOGU!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Vesna Đogani priznaje da joj u vanbračnoj zajednici sa Đoletom Đoganijem, sa kojim ima dvoje dece, nije baš uvek kao na početku njihove ljubavi, ali da postoje stvari koje ih i posle mnogo godina zajedničkog života povezuju na isti način.

Ona je otkrila da ne pada na sitne poklone, već da Đole mora da je ostavi bez teksta, kao što se desilo kada joj je za rođendan poklonio imanje u Srbiji. 

- Cveće i bombonjere me ne interesuju! Đole mi je za rođendan u decembru kupio 60 ari placa, to me je oduševio - naglasila je Vesna, pa dodala da oni već neko vreme ulažu u zemlju:

- Mi sad imamo nekih pet, šest imanja, tamo kod Malog Požarevca, blizu Mladenovca... Blizu smo! To je za Đoleta, ja sam gradski tip, volim gužve.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna i Đole Đogani su dugi niz godina u vanbračnoj zajednici

Ona se zatim dotakla odnosa sa nevenčanim suprugom Đoletom Đoganijem.

- Mi nismo zaljubljeni kao prvog dana, ne. Mi se cenimo, volimo i poštujemo, strast postoji, ali u nekoj drugačijoj formi - priznala je pevačica.

 

Ja nisam ljubavnica,
Rasti treba reklama!

Republika

Foto: printscreen/K1 Televizija, TV Pink/printscreen

Vesna progovorila o Rasti

Vesna se osvrnula i na medijsko prepucavanje sa kolegom Stefanom Đurićem Rastom.

- Ma, kakva tužba... Rekao je da će nas tužiti, ali nema osnova, nema za šta... Naljutio se kao malo dete, duri se. Kaže da sam ljubavnica, ne reagujem na to... On je pokazao šta je i kakav je. Ne bih ga dalje dirala, sve je okej. Potrebna mu je pažnja sad medijska. Pokazao je lice za koje niko nije ni znao da postoji. A to ljubavnica... Sebe tako ne doživljavam, ja sam, ipak, žena, koja je fenomenalna mama, pevačica, drugarica, imam mnogo kvaliteta. Ne može sa takvim glupostima da me spusti - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading