UDAJE SE DŽENIFER ANISTON? Glumica blistala na dodeli nagrada, a jedan detalj izazvao je SUMNJU!

Autor:

Zabava

26.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle kraha braka s Bredom Bitom glumica je priznala da bi volela da sretne onog pravog!

UDAJE SE DŽENIFER ANISTON? Glumica blistala na dodeli nagrada, a jedan detalj izazvao je SUMNJU!

Foto: www.profimedia.rs

Slavna glumica Dženifer Aniston proteklog vikenda pojavila se na dodeli SAG nagrada i dok je pozirala na crvenom tepihu jedan detalj privukao je pažnju javnosti.

Bivša supruga holivudskog zavodnika Breda Pita blistala je u glamuroznoj haljini, a prsten na njenoj ruci naveo je mnoge da pomisle da je Dženifer verena, te da joj se konačno ispunila želja da pronađe "onog pravog" nakon kraha dva braka.

Dženifer i Bred su se razveli 2005. nakon što je počelo da se šuška da se na snimaju filma "Gospodin i gospođa Smit" spetljao s Anđelinom Džoli, s kojom je kasnije završio u braku.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Nakon njega, Dženifer je 2012. uplovila u vezu sa Džastinom Teruom, te su se venčali tri godine kasnije, ali je razvod usledio 2018. 

Uprkos brojnim vezama koje nisu imale srećan kraj, glumica je bila optimistična da će ponovno pronaći ljubav u pedesetim. I sama je priznala da bi volela da ponovo bude u vezi, ali je 2022. dodala i da nije zainteresovana da ponovo ulazi u bračne vode.

- Nikad ne reci nikad, ali nemam želju da ponovo šetam do oltara - rekla je glumica. Međutim, priznala je da će i dalje biti otvorena za ljubav jer biti samac ponekad može biti izazovno.

- Volela bih da budem u vezi. Ko zna? Postoje trenuci u kojima mi stvarno treba podrška. Bilo bi divno doći kući i pasti nekome u zagrljaj i reći mu: "Bio je težak dan" - rekla je glumica, ali i pojasnila da ne želi započeti novu vezu dok ne bude imala dovoljno vremena za rad na sebi.

Glumica je bila nominovana za ulogu u seriji "Jutarnji šou", ali je nagradu ipak odnela Elizabet Debicki iz serije "Kruna". Zajedno s kolegom Bredlijem Kuperom uručila je SAG nagradu za životno delo čuvenoj Barbari Strejsend.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading