ALKOHOLISAO SAM SE, MAJKA MI JE BILA KAO DRUG! Sin Snežane Đurišić otvorio dušu! Evo kako mu je pevačica pomagala! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno rešio da progovori o svemu!

ALKOHOLISAO SAM SE, MAJKA MI JE BILA KAO DRUG! Sin Snežane Đurišić otvorio dušu! Evo kako mu je pevačica pomagala! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, javnosti je poznat po brojnim skandalima i prekršajima, a sada se oglasio za medije, pa je otkrio da je sa majkom uvek bio u dobrim odnosima, bez obzira na to što ponekad nisu razgovarali.

On kaže da je istina da je imao problem sa alkoholom, ali da ne voli ništa što ne vole drudi ljudi. 

Foto: TV Pink/printscreen

Snežana Đurišić

 

- Istina je da sam se lečio od alkohola, u dva-tri navrata. Nije bila alarmantna situacija, nego je moje zdravlje bilo u pitanju. Volim da popijem, da izađem, volim sve što vole i ostali ljudi - rekao je Marko, pa je dodao da je njegova majka uvek bila u pravu kada je govorila da su njegovi problemi samo njegovi i da mora za sve da snosi posledice:

Foto: Facebook printscreen

Marko Gvozdenović

 

- Snežana nema ništa sa mojim greškama, ali nekako i jeste, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već...

U medijima je kružila priča da ga je majka izbacila iz kuće, a Gvozdenović sad to demantuje.

- Ne, nikada se to nije dogodilo. Bilo je momenata kad ne razgovaramo, kako nije. Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve - reka je on u ispovesti za "Telegraf" svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading