DŽEJEVA ĆERKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Marija Ramadanovski izazvala HAOS ovom fotkom, svi su u neverici!

Autor:

Zabava

26.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski pozirala i pokazala trudnički stomak!

DŽEJEVA ĆERKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Marija Ramadanovski izazvala HAOS ovom fotkom, svi su u neverici!

Foto: printscreen/RTV Pink

Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog boema sa Dorćola, Džeja Ramadanovskog, trenutno žari i pali društvenim mrežama svojim trudničkim sjajem. Kako se bliži dan porođaja, Marija sve češće pokazuje svoj trudnički stomak na Instagramu, otkrivajući svoju sreću iščekivanja naslednice.

Pre par nedelja, Marija i njen suprug su otkrili da će im se porodica proširiti devojčicom, a ova vest je izazvala veliko oduševljenje kod njihovih prijatelja i pratilaca na društvenim mrežama. Ponosna trudnica redovno objavljuje slike na kojima ističe svoj trudnički stomak, a nedavno je izazvala posebno oduševljenje fotografijom na kojoj nosi crvenu haljinu, ističući svoju lepotu i trudnički sjaj.

 

 


Međutim, i pored pozitivnih komentara, pojedini pratioci su izrazili iznenađenje tvrdeći da Marija izgleda kao da nosi sina, iako je već otkrila da čeka devojčicu. Ovi komentari su izazvali pažnju javnosti, ali nisu uspeli da umanje sreću i sjaj ove ponosne trudnice.

Marija Ramadanovska ne krije koliko joj trudnoća prija i kako se raduje dolasku svoje naslednice. Njeni postovi na društvenim mrežama odražavaju iskrenu sreću i radost, dok njeni pratioci s nestrpljenjem iščekuju svaku novu objavu koja otkriva delić ove posebne životne faze.

 

 


Uz podršku svoje porodice i supruga, Marija se sprema da dočeka svoju devojčicu i uživa u majčinstvu, a njeni pratioci sa nestrpljenjem prate svaki korak ove ponosne trudnice. Nestrpljivo iščekujemo dolazak male naslednice i želimo Mariji srećan porođaj i mnogo lepih trenutaka u ulozi majke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading