MISTERIOZNA SMRT: Muškarac (54) pronađen mrtav u koritu reke! NALOŽENA HITNA OBDUKCIJA!

Autor: M.B.

Hronika

26.02.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalog za obdukciju tela muškarca pronađenog u koritu reke Lepenice.

MISTERIOZNA SMRT: Muškarac (54) pronađen mrtav u koritu reke! NALOŽENA HITNA OBDUKCIJA!

Foto: Republika

Više javno tužilaštvo izdalo je nalog da se izvrši obdukcija tela muškarca (54) pronađenog u koritu reke Lepenice u Kragujevcu. Telo je izvučeno iz korita reke Kamenice juče, a vatrogasci-spasioci su bili angažovani na ovoj akciji.

Misteriozno otkriće u koritu reke

Otkriće tela muškarca u koritu reke Lepenice izazvalo je šok i zabrinutost među lokalnim stanovništvom. Ova neobična situacija izazvala je interesovanje javnosti, dok su nadležne službe brzo reagovale kako bi utvrdile uzrok ovog tragičnog događaja.

Značaj obdukcije u istrazi

Obdukcija tela muškarca od 54 godine ima ključnu ulogu u istrazi ovog slučaja. Detaljna analiza tela može pružiti važne informacije o uzroku smrti i eventualnim povredama koje su mogle prethoditi ovom tragičnom događaju. Rezultati obdukcije će biti od presudnog značaja za dalji tok istrage.

- Za sada se pretpostvlja da je u pitanju samoubistvo, ali se ne iksljučuju ni drugi potencijalni uzroci smrti. Nesrećan slučaj ili možda čak i nasilna smrt jer visina od vrha ograde do korita reke jedva desetak metara. Svakako, sve će biti poznato nakon obdukcije - rekao je izvor upućen u istragu.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading