BAJA MALI KNIDŽA RAZVEZO JEZIK O EVROVIZIJI: Obratio se Breskvici, pa otkrio sve o njenoj pesmi "GNEZDO ORLOVO"

Autor:

Zabava

26.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža progovorio o ,,Pesmi za Evroviziju" i nastupu Anđele Ignjatović Breskvice!

BAJA MALI KNIDŽA RAZVEZO JEZIK O EVROVIZIJI: Obratio se Breskvici, pa otkrio sve o njenoj pesmi "GNEZDO ORLOVO"

Foto: ST/D. KADIĆ

Poznati pevač Baja Mali Knindža nedavno je izneo svoj stav o predstojećem takmičenju "Pesma za Evroviziju", ističući da mu se pesma "Gnezdo orlovo" kojom će se Anđela Ignjatović Breskvica predstaviti veoma dopada. Ovaj izrazito popularan pevač podržava mladu koleginicu, ali istovremeno naglašava da ga Evrosong ne zanima, te da bi radije nastupio na Egzitu.

- Čuo sam pesmu "Gnezdo orlovo" i mnogo mi se sviđa jer naginje na etno i ja sam pobornik takve muzike. Ne bih se nikada takmičio na "Evroviziji", ja bih otišao ga "Egzit" da ih sve razbucam - rekao je Baja.

Foto: ST/D. KADIĆ

Baja Mali Knindža

 

Pevač je takođe istakao svoje prethodne uspehe, naglašavajući da je dokazao da može da napuni sve, te da ne "boluje" od nedostatka publike. Posebno se osvrnuo na svoj koncert u centru Beograda, ističući da je sam organizovao koncert u Tašmajdanskom parku, okupivši navijače svih klubova koji su pevali zajedno.

- Ja sam dokazao da mogu da napunim sve, ne bolujem ja od toga. Meni je Taš bio vrhunac jer je u centru Beograda i sam sam napravio koncert, niko mi nije pomogao. Spojio sam navijače svih klubova i svi smo pevali zajedno - rekao je Baja za Informer.

Foto: RTS, E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica "Pesma za Evroviziju"

 

Podsetimo, jedan Bajin saradnik istakao je jednom prilikom koliko je pevač poseban i harizmatičan: 

- On kad uđe u sobu, to više nije ista soba. Čovek zrači jednostavnošću. Jako je prirodan, normalan, komunikativan i vrlo pozitivan. Nikad nisam video da je bio u nekom bedaku - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading