SKANDALOZNO! Breskvica ISMEVALA Sašu Matića - Scena od koje će vam POZLITI! Pevačica pokazala PRAVO LICE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica bez trunke blama, ismevala hendikep Saše Matića.

SKANDALOZNO! Breskvica ISMEVALA Sašu Matića - Scena od koje će vam POZLITI! Pevačica pokazala PRAVO LICE! (VIDEO)

Foto: ST/B. Jovanović, E-Stock/Časlav Vukojičić

Poznata pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nedavno je postala predmet rasprave na društvenim mrežama zbog snimka koji je postala viralan. Naime, u snimku se vidi kako Breskvica ismeva svog kolegu Sašu Matića, koji je od rođenja slep.

Foto: ST/B. Jovanović

Saša Matić

 


U pokušaju da bude humoristična, Breskvica je ispričala neumesan vic koji je izazvao burne reakcije javnosti. Na snimku je izjavila: ,,Šta radi Saša Matić na brodu? Čeka taksi."

Ovaj podrugljivi vic izazvao je oštre osude javnosti i pokrenuo debatu o granicama humora i poštovanju prema osobama sa invaliditetom.

 

 


Nakon što je snimak postao viralan, javnost je burno reagovala, osuđujući Breskvicu zbog nedostatka osećaja za empatiju i poštovanja prema drugima. Mnogi su istakli da je ismevanje bilo krajnje neprimereno, posebno imajući u vidu da je Saša Matić poznat po svojoj izuzetnoj muzičkoj karijeri i doprinosu domaćoj muzici, uprkos svojoj invalidnosti.

Saša Matić je postao simbol snage i inspiracije za mnoge, budući da je uspeo da ostvari značajan uspeh uprkos svom hendikepu. Njegova muzika dotakla je mnoge ljude širom regiona, a njegova životna priča ostaje inspiracija za mnoge koji se suočavaju sa izazovima.

Kontroverzni snimak pevačice Breskvica pokrenuo je važnu debatu o poštovanju prema osobama sa invaliditetom i granicama humora. Ovaj incident naglasio je potrebu za većom senzitivnošću i empatijom u javnom izražavanju, te podsetio na važnost poštovanja različitosti i individualnih životnih priča.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nikola

12.02.2024 12:36

Aj šta se ložite pa Saša Matić se sam šalio na svoj račun i te viceve na račun svog vida, koliko puta su u emisijama pričani ti vicevi.

Zoko

12.02.2024 17:39

Glupača priprosta!! Odvratno!! Šta čovek da očekuje od ovakve?