SAHRANJEN NUSRET DESTANOVIĆ, BRUTALNO UBIJEN MLADIĆ KOGA SU BACILI U BUNAR: Porodica traži odgovore i odgovornost svih učesnika u zločinu

Autor:

Hronika

11.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt mladića Nusreta Destanovića šokirala zavičaj

SAHRANJEN NUSRET DESTANOVIĆ, BRUTALNO UBIJEN MLADIĆ KOGA SU BACILI U BUNAR: Porodica traži odgovore i odgovornost svih učesnika u zločinu

Foto: RINA


Danas je u rodnom Đerekaru sahranjen mladi Nusret Destanović, čije je beživotno telo pronađeno u napuštenom bunaru. Dženaza namaz je održan u porodičnoj kući, a veliki broj rodbine, prijatelja i meštana oprostio se od Nusreta. Njegova tragična smrt ostavila je dubok trag tuge i neverice među građanima Tutina.

- Nisam mogla da se odvojim od Nusretovog tela - rekla je za "Novosti" jedna od Nusretovih rođaka kroz suze. - I dalje ne mogu da verujem šta nas je snašlo, kakav gubitak, velika tuga. Nusret je bio mlad, divan momak, dobar, vredan dečko. Od tolikih slobodnih i mladih devojaka, on nađe da bude sa razvedenom ženom, zaljubio se i navukao sebi probleme. Ali opet, zar tako da mu urade? To nisu ljudi, to su zveri.



Sumnje i hapšenja

Nakon Nusretovog nestanka, javnost je bila uznemirena i čekala na informacije o njegovom pronalasku. Ubistvo mladića izazvalo je veliku pažnju, a policija je brzo reagovala i identifikovala osumnjičene. Rijalda H. iz Sjenice je uhapšena, dok je njen bivši suprug Sead Ž. još uvek u bekstvu. Nezvanično, on je pobegao u Nemačku, gde ima rodbinu, odmah nakon ubistva.

Nezvanična veza i ljubomora

Istraga je pokazala da je Nusret bio u povremenom kontaktu sa Rijaldom H., što je izazvalo ljubomoru kod njenog bivšeg muža Seada. Nakon razvoda, Rijalda se sa dvoje dece preselila nazad u selo Bioc na Pešteru, gde je započela nezvaničnu vezu sa mladim Nusretom. Situacija je dodatno zakomplikovana zdravstvenim problemima jednog deteta, što je dodatno otežalo situaciju.

Detalji zločina

Prema dosadašnjim informacijama, Nusret je pozvan da se sastane sa Rijaldom, ali umesto nje, dočekala su ga trojica muškaraca koji su ga brutalno pretukli i na kraju ubili, bacivši njegovo telo u bunar. Istraga je došla i do snimaka razgovora gde je Sead optuživao Rijaldu za prevaru, što dodatno baca svetlo na motive ovog gnusnog zločina.

Dokazi i hapšenja

Dva video snimka su dospela u javnost, prikazujući trenutke pre i nakon ubistva Nusreta Destanovića. Na snimcima se vidi kako je Sead Ž. izvršio napad na Nusreta, dok je na drugom snimku prikazano mirno ponašanje Seada nakon zločina. Prema nezvaničnim informacijama, ovi snimci predstavljaju ključne dokaze protiv osumnjičenih.


Tragična smrt mladog Nusreta Destanovića ostavlja veliku tugu među njegovom porodicom, prijateljima i lokalnom zajednicom. Istraga i hapšenja osumnjičenih donose nadu da će pravda biti zadovoljena i da će ovaj slučaj biti rasvetljen do kraja. Građani su potreseni ovim događajem i apeluju na sve da pruže informacije koje bi mogle pomoći istrazi.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading