UČENICA ŠESTOG RAZREDA DONELA SEKIRU U ŠKOLU! Drama u Staroj Pazovi tokom velikog odmora!

Autor:

Vesti

26.02.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama RTV Stara Pazova, sekira je izvađena iz ranca učenice tokom odmora, nakon čega su je stariji učenici i osoblje škole odmah oduzeli.

UČENICA ŠESTOG RAZREDA DONELA SEKIRU U ŠKOLU! Drama u Staroj Pazovi tokom velikog odmora!

Foto: Shutterstock

Danas je došlo do jezivog incidenta u Osnovnoj školi "Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi, kada je učenica šestog razreda unela sekiru u školu.

Prema nezvaničnim informacijama  RTV Stara Pazova, sekiru je učenica iz ranca izvadila tokom velikog odmora, nakon čega su joj sekiru stariji učenici i osoblje škole odmah oduzeli.



Ovaj događaj je izazvao uznemirenost među đacima i osobljem škole, s obzirom na nedavni incident u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, gde je pronađen nož u rancu učenika.

Ipak, nastava je nastavljena kao i obično, a nadležni organi škole će zajedno sa nadležnima istražiti ovaj slučaj.


Ovaj incident je izazvao zabrinutost među roditeljima i građanima Stare Pazove, koji su izrazili svoju zabrinutost za bezbednost dece u školama. Pitanje koje se postavlja jeste zašto je učenica unela sekiru u školu, ali ta informacija za sada nije dostupna javnosti.

Podsećamo, učenik osmog razreda u OŠ "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, u kojoj je 3. maja Kosta Kecmanović ubio devet učenik i radnika obezbeđanja, doneo je u petak nož u svom rancu u učionicu.

Deca koja su bila na časovima u OŠ "Vladislav Ribnikar" puštena su da idu kući. 

Kako se saznaje, školskom policajcu je prijavljeno da dečak koji je osmi razred ima nož. Proverom, u rancu je nađen nož.

Drugovi mu našli noz u rancu i prijavili ga. Kako saznajemo deca su ga se plašila.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading