OGNJEN AMIDŽIĆ FRAPIRAO LUNU ĐOGANI: Šok u programu uživo, ne može da veruje šta se dešava!

Autor:

Zabava

20.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj šokirao nekadašnju rijaliti pobednicu!

OGNJEN AMIDŽIĆ FRAPIRAO LUNU ĐOGANI: Šok u programu uživo, ne može da veruje šta se dešava!

Foto: TV Pink/printscreen

U večerašnjoj emisiji, popularna Luna Đogani je bila gost Ognjena Amidžića, a prva tema koja je otvorena bila je Luna's emisija na YouTube platfformi koju je nedavno započela.

Luna se pohvalila da se odlično snalazi i da joj se dopada kako emisija teče, ali isto tako ističe da se još uvek uči i da radi na sebi. Takođe je otkrila da već mesec dana unapred ima isplanirane goste za emisiju, što svedoči o njenom posvećenom radu na projektu.

U jednom trenutku Ognjen je upitao Lunu da jojbude gost, pošto ona od samog početka gostuje u njegovim emisijama, što je nju oduševilo toliko da na prvu loptu nije ni poverovala da on stvarno želi da bude njen gost. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

- Fino sam se snašla, dopada mi se kako to ide, ali još se učim, radim na sebi. Već imam za mesec dana unapred isplanirane goste - pohvalila se Luna.

- A mogu li ja da ti budem gost? - ubacio se Ognjen.

- Jao, stvarno, hoćeš? - upitala je Luna. 

- Pa naravno, i ti kod mene gostuješ od kada si bila mala. Hoću, zašto da ne, samo da mi malo prođe haos i dogovaramo se - dobacio je Ognjen.

- Je l' se ne ljutiš što sam ti ukrala neke igrice - pitala je Luna, a Ognjen je rekao da može da mu mazne sve što joj treba.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen Amidžić

Ostaje da vidimo da li će se njhovoh dogovor realizovati i da li će Ognjen stvarno biti gost u emisiji kod nove voditeljke Lune Đogani. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petar

20.02.2024 23:01

Dogovaraju se glupaca i nosonja ....

Neko iz mase

22.02.2024 20:52

A kada je njoj pamet bila jaca strana 😵‍💫🙃