OBORENA ŽENA NA VRAČARU: Sa povredom noge prevezena u Urgentni centar!

Autor:

Hronika

20.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom slučaju, žena je hitno prevezena u Urgentni centar, gde će dobiti odgovarajuću negu za svoju povredu noge.

OBORENA ŽENA NA VRAČARU: Sa povredom noge prevezena u Urgentni centar!

Foto: ST/Dragan Kadić

U Nebojšinoj ulici na Vračaru, dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil oborio 49-godišnju ženu. Prema informacijama koje smo dobili, žena je prevezena u Urgentni centar zbog povrede noge. Ovo je drugi slučaj obaranja pešaka na istom mestu, s obzirom da je sinoć muškarac star 60 godina takođe povređen na istom mestu i prevezen u bolnicu zbog povrede glave.

Bezbednost pešaka na Vračaru

Ove nedavne nezgode bacaju svetlo na bezbednost pešaka na Vračaru, posebno u Nebojšinoj ulici. Stanovnici bi takođe trebalo da budu svesni rizika i pažljivo prelaze ulice.

Hitna reakcija i brza medicinska pomoć

Hitna reakcija i brza medicinska pomoć od ključnog su značaja u slučajevima saobraćajnih nezgoda. U ovom slučaju, žena je hitno prevezena u Urgentni centar, gde će dobiti odgovarajuću negu za svoju povredu noge. Brza reakcija medicinskog osoblja može značajno uticati na ishod povreda u saobraćajnim nezgodama.


Nezgoda u kojoj je automobil oborio ženu na Vračaru je još jedan podsetnik na važnost bezbednosti u saobraćaju, kako za vozače, tako i za pešake. Nadamo se da će žena brzo oporaviti od svojih povreda, a lokalne vlasti bi trebalo ozbiljno da razmotre mere za unapređenje bezbednosti pešaka na ovom području.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading