IZAZVALI STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU, PA BEŽALI OD POLICIJE: Ovo su najnoviji detalji hapšenja kod Cvetkove pijace!

Autor:

Hronika

20.02.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od mladića koji je pokušao da pobegne, uhapšen je ubrzo nakon što je odjurio sa lica mesta.

IZAZVALI STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU, PA BEŽALI OD POLICIJE: Ovo su najnoviji detalji hapšenja kod Cvetkove pijace!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Večeras oko 21 čas odigrala se prava drama kod Cvetkove pijace, kada su dva mladića i dve devojke sa rentiranim automobilom izazvali stravičan udes

Prema navodima jednog od očevidaca, jedan momak i devojka su odmah uhapšeni, dok su ostalo dvoje mladih pokušali da pobegnu od policije.

 

 

- Policija je jurila iz pravca Milana Rakića auto koji je rentiran, tokom bežanja su udarili devojku koja je vozila svojom trakom. Jedan momak i devojka su uhapšeni odmah a ostali su izleteli i bežali od policije. Ovaj što su ga hapsili kod cvetka je izgleda učestvovao - pisalo je u opisu objave.

Kako smo već ranije pisali, nesvakidašnja scena dogodila se večeras u Beogradu, kada je došlo do policijske potere kod Cvetkove pijace, a kako se sumnja, upravo je to jedan od dvoje osumnjičenih, koji su pobegli nakon izazvanog incidenta.

Naime, kako je objavljeno na društvenoj mreži Instagram, na profilu "serbialive_beograd", čovek je bežao od policije, međutim, policajac je uspeo da ga stigne i savlada.

 

 

Kako se može uočiti na video-zapisu, policajac je osumnjičenog muškarca izvukao iz vozila i bacio na tlo, dok je taksista u šoku gledao šta se dešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading