NASILNIK U ZEMUNU PRETUKAO MUŠKARCA I OŠTETIO MU SLEZINU: Zbog teških telesnih povreda protiv osumnjičenog podnet optužni predlog!

Autor:

Hronika

20.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti mu kazna zatvora u trajanju od dve godine i šest meseci.

NASILNIK U ZEMUNU PRETUKAO MUŠKARCA I OŠTETIO MU SLEZINU: Zbog teških telesnih povreda protiv osumnjičenog podnet optužni predlog!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv S.R. zbog sumnje da je 17. januara u Zemunu teško povredio R.S.

Osumnjičeni mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predelu stomaka i grudnog koša usled kojih je zadobio teško telesnu povredu opasnu po život u vidu traumatskog oštećenja pucanja - rupture slezine - navodi se u saopštenju.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenom produži pritvor s obzirom da isti ne živi na adresi prijavljenog prebivališta te očigledno postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva kao i da ga nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i šest meseci.

Podsetimo, još jedan strašan incident koji je pogodio stanovnike Beograda, dogodio se ispred jednog supermarketa kada je stariji muškarac nasrnuo na dete staro desetak godina. Kako majka tvrdi, on za to nije imao apsolutno nikakav povod, a sve je počelo nešto ranije na kasi prodavnice.

Zamislite pošaljete dete u supermarket da kupi sladoled, i dok je završavao sa plaćanjem na kasi nervozna baba ga gura i besno govori da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega, jer je ona bila sledeća na redu. On joj govori ljubazno da će se pomeriti samo da uzme kusur i sladoled - počinje majka svoju priču.

Na scenu nastupa njen muž koji govori detetu da će mu isčupati uši na šta on govori: zbog čega ćete da mi isčupate uši i odlazi sa svojim drugom ka izlazu.

Celu vest pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading