SUDAR ČETIRI VOZILA U BEOGRADU: Na ovoj deonici stvaraju se gužve!

Autor:

Hronika

20.02.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, za sada nemamo informacije o stanju učesnika sudara.

SUDAR ČETIRI VOZILA U BEOGRADU: Na ovoj deonici stvaraju se gužve!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Pre samo nekoliko minuta dogodio se lančani sudar u Ustaničkoj ulici u Beogradu, u kom su, kako saznajemo, učestvovala četiri automobila. Ova nezgoda izazvala je zastoje u saobraćaju na ovoj deonici, pa se savetuje vozačima da je izbegavaju ukoliko imaju tu mogućnost.

Nepoznati uzrok sudara

Trenutno nije poznato kako je do ove nezgode došlo. Detalji o uzroku sudara još uvek nisu objavljeni, te ostaje nepoznato šta je tačno dovelo do ovog lančanog sudara.

Stanje učesnika nezgode

Nažalost, za sada nemamo informacije o stanju učesnika sudara. Detalji o povredama i zdravstvenom stanju učesnika još uvek nisu dostupni javnosti.

Molba građanima

Pozivamo sve vozače da budu oprezni i da se pridržavaju saobraćajnih pravila, kako bi se izbegle ovakve nezgode. Takođe, ukoliko se krećete u blizini Ustaničke ulice, savetujemo da pronađete alternativni put kako biste izbegli gužvu i olakšali rad nadležnim službama na mestu nezgode.

Lančani sudar u Ustaničkoj ulici izazvao je zastoje u saobraćaju, a uzrok ove nezgode za sada ostaje nepoznat. Nadamo se da će učesnici sudara proći sa što manje povreda, a vozačima savetujemo da budu oprezni i da prate instrukcije nadležnih organa kako bi se situacija što pre normalizovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading