LUNA, GAGI I ANABELA PONOVO PRED KAMERAMA: Pobednica Zadruge najavila javno součavanje sa roditeljima!

Autor:

Zabava

04.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Zadruge ispunila veliku želju fanova!

LUNA, GAGI I ANABELA PONOVO PRED KAMERAMA: Pobednica Zadruge najavila javno součavanje sa roditeljima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rijaliti pobednica i influenserka Luna Đogani je otkrila detalje o svom majčinstvu, poslu i odnosu sa roditeljima Anabelom i Gagijem Đogaijem. Luna je istakla da uživa u ulozi majke i da joj je to prioritet u životu. Pohvalila se kako voli da provodi slobodne dane sa svojom porodicom, ističući da je to za nju najveće zadovoljstvo.

Deca su jako vezana za mene. I jako mi je drago što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sam već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom - rekla je Luna, pa otkrila kako provodi nedelju sa ukućanima:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo, izležavamo se, grlimo se, ljubimo. Odemo u neki trežni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti - govorila je Luna.

Pobednica "Zadruge 2" progovorila je o svojim poslovnim planovima i priznala da li će u narednom periodu ponovo snimiti neku pesmu ili je na taj deo svoje karijere zauvek stavila tačku. 

Ja sam skroz batalila muziku. Počela sam da se bavim nekom vrstom voditeljstva. Napravili smo studio. To mi se sviša, ti podkasti... Imala sam već neku emisiju i goste. Pozvaću i roditelja da gostuju, ali odvojeno naravno. Što se tog spajanja u muzičkom smislu tiče, ako se pojavi dobra pesma, kao i dobar marketing, moglo bi da se desi, što da ne - zaključila je Luna u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading