OSUĐENA POZNATA JUTJUBERKA: Zbog zlostavljanja dece pretio joj 60 godina ROBIJE!

Autor:

Zabava

20.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud izrekao presudu!

OSUĐENA POZNATA JUTJUBERKA: Zbog zlostavljanja dece pretio joj 60 godina ROBIJE!

Foto: Shutterstock

Jutjuberka Rubi Frenk, poznata po svom kanalu "8 Putnika", postala je predmet velike pažnje javnosti nakon optužbi za zlostavljanje svoje dece. Sud je u utorak izrekao presudu u ovom slučaju, osudivši Frenk i njenu poslovnu partnerku Džodi Hildebrandt na zatvorsku kaznu u trajanju od 1 do 15 godina. Ova presuda je izazvala šok i nevericu kod mnogih, s obzirom na popularnost i uticaj koji su ove žene imale putem svojih online platformi.

Optužbe koje su se pojavile protiv Frenk obuhvataju širok spektar zlostavljanja dece, uključujući izgladnjivanje i upotrebu lepljive trake kako bi im zatvorila usta. Frenk je na sudu priznala da je mučila svog sina terajući ga na višečasovne fizičke poslove, letnji rad na otvorenom i izolaciju od drugih ljudi bez pristupa knjigama, sveskama ili elektronici. Ove šokantne tvrdnje dodatno su uznemirile javnost i doprinele ozbiljnosti optužbi.

Slučaj Rubi Frenk izazvao je veliku pažnju i raspravu u javnosti o pitanju odgovornosti i zaštite dece. Njen status "momfluencera" dodatno je istakao značaj odgovornog ponašanja javnih ličnosti i uticaja koji imaju na svoju publiku. Sudski proces i izricanje presude bili su praćeni velikom pažnjom, a Frenkina emotivna reakcija na sudu dodatno je potresla javnost.

Slučaj Rubi Frenk i njena osuda za zlostavljanje dece ostavili su dubok trag u javnosti i podstakli razmatranje važnosti zaštite dece i odgovornog ponašanja javnih ličnosti. Ovaj slučaj će sigurno izazvati dalje rasprave o pitanjima roditeljstva, uticaja društvenih medija i zaštite dece od zlostavljanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading