NOVA POZA U KREVETU JE ZALUDELA SVE PAROVE: Žene je OBOŽAVAJU, muškarci preuzimaju TEŽI deo "posla"

Autor: M.O.

Lifestyle

20.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se malo drugačije zabavite sa partnerom.

NOVA POZA U KREVETU JE ZALUDELA SVE PAROVE: Žene je OBOŽAVAJU, muškarci preuzimaju TEŽI deo "posla"

Foto: Shutterstock

Ako vam je dosadilo standardno vođenje ljubavi, to je znak da je vreme da se isproba nešto novo. 

Možete eksperimentisati sa raznim pozama, ali za ovom lude svi

Republika

Foto: Shutterstock

Nova poza u krevetu je zaludela sve

 

Poza "kolica" je posebno privukla pažnju svima. Istakla se kao najpoželjnija među parovima, ali šta je to što je čini toliko privlačno?

Poznata po omogućavanju duboke penetracije i pružanju intimnog pogleda na ženine genitalije, poza "kolica" pruža jedinstvenu fizičku povezanost između partnera. Ova pozicija zahteva određenu pripremu, ali mnogi je smatraju vrednom truda zbog njenih jedinstvenih prednosti.

Iako je sama poza itekako zahtevna, što je možda razlog zašto je neki muškarci izbegavaju. Većina parova ističe da im baš ona pruža neverovatno iskustvo. 

Muškarac mora biti jak i izdržljiv kako bi izdržao ovaj položaj. Što znači, moraju se odreći udreći udbnosti zarad uzbudljivog iskustva. 

Pored originalnog položaja, postoji i varijacija u kojoj je muškarac na kolenima dok penetrira otpozadi. Ova varijanta zahteva dodatnu izdržljivost, ali pruža još veću intimnost između partnera.

U pitanju je pozicija koja zahteva fizičku spremnost i otvorenost između partnera, ali mnogi je smatraju vrednom truda. S obzirom na popularnost koju je stekla, nije iznenađujuće što je poza "kolica" postala tema brojnih razgovora o se*sualnim pozama. Ako tražite nešto novo i uzbudljivo u spavaćoj sobi, ova poza bi mogla biti savršen izbor za vas.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading