ŽENA ČISTILA DVORIŠTE, PA PRONAŠLA RUČNU BOMBU: Užas u Sremskoj Kamenici!

Autor:

Hronika

20.02.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je kopala po dvorištu, nesrećna žena je iskopala ručnu bombu. Nakon nemilog događaka, ona je izazvala veliku paniku i strah među stanovnicima ovog mirnog naselja.

ŽENA ČISTILA DVORIŠTE, PA PRONAŠLA RUČNU BOMBU: Užas u Sremskoj Kamenici!

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ dr, Profimedia

Pretnja bombom

U Sremskoj Kamenici, tačnije u ulici Put heroja broj 40, došlo je do izuzetno uznemirujućeg događaja. Naime, u dvorištu porodične kuće pronađena je ručna bomba, što predstavlja drugi slučaj pronalaska eksplozivne naprave na teritoriji Novog Sada u poslednjih nedelju dana.

Pronalazak bombe

Prema informacijama koje su mediji dobili od izvora iz MUP-a, bomba je pronađena 19. februara ove godine. Žena koja živi u pomenutoj kući je, čisteći dvorište, naišla na ovu opasnu napravu. Dok je kopala po dvorištu, nesrećna žena je iskopala ručnu bombu. Nakon nemilog događaka, ona je izazvala veliku paniku i strah među stanovnicima ovog mirnog naselja.

Reakcija policije

Policija je odmah reagovala i od juče obezbeđuje mesto događaja. Trenutno se čeka ekipa iz MUP-a koja će preduzeti neophodne mere i odneti eksplozivnu napravu na bezbedno mesto. Očekuje se da će policija sprovesti detaljnu istragu kako bi utvrdila poreklo ove opasne naprave i pronašla potencijalne počinioce.


Ovakvi događaji definitivno izazivaju zabrinutost među građanima i postavljaju pitanje bezbednosti na teritoriji Novog Sada. Nadamo se da će nadležne službe uspeti da brzo i efikasno reše ovaj slučaj i da će građani ponovo moći da se osećaju sigurno u svom okruženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading