"LEŽALA JE U LOKVI KRVI, MOLIO SAM SE DA PREŽIVI": Stan u Paraćinu u kojem je došlo do jezive eksplozije nesrećnoj Ani (37) poklonila baka - OVO SU NAJNOVIJI DETALJI UŽASA!

Autor:

Hronika

20.02.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć, policija i vatrogasci odmah su reagovali nakon eksplozije, ali nažalost, nisu uspeli da spasu Anin život.

"LEŽALA JE U LOKVI KRVI, MOLIO SAM SE DA PREŽIVI": Stan u Paraćinu u kojem je došlo do jezive eksplozije nesrećnoj Ani (37) poklonila baka - OVO SU NAJNOVIJI DETALJI UŽASA!

Foto: Društvene mreže

Eksplozija koja se dogodila danas u Ulici Majora Gavrilovića u Paraćinu ostavila je za sobom tragične posledice. Nažalost, Ana S. (37) preminula je na putu do bolnice nakon teških povreda koje je zadobila u eksploziji koja je izbacila ženu iz stana sa trećeg sprata na parking pored ulaza zgrade. Iako su lekari pokušali da je reanimiraju, nisu uspeli da joj spasu život.

Težina eksplozije i oštećenja

Detonacija je izazvala velika oštećenja na svim stanovima u zgradi. Vrata su izletela iz futera, a razbijeno staklo svedočilo je o stravičnoj jačini eksplozije. Stanovi iz zgrade preko puta takođe su oštećeni, a svi stanari su izleteli iz njih u panici.

Nezvanične informacije o uzroku eksplozije

Prema nezvaničnim informacijama, eksploziju je najverovatnije izazvao plin koji je curio iz boce. Ovo je izazvalo uznemirenje među stanarima, a jedan od njih je izjavio da više nikada neće koristiti plinsku bocu, iako je to povremeno činio.

- U tom stanu na trećem spratu živela je nekoliko godina naša komšinica Ana, mlađa žena, oko 37 godina, kojoj je baka poklonila stan. Povređena je i još jedna žena iz drugog stana, glava joj je bila sva krvava. I nju je takođe odvezla hitna – priča, vidno uznemirena, komšinica sa prvog sprata.

Reakcije stanara

Stanari su bili vidno uznemireni i potreseni zbog strašnog događaja. Jedan od komšija je izjavio da je molio se da njihova komšinica preživi, ali je nažalost čuo da je preminula. Svi se pitaju kako će sanirati štetu i kako će uspeti da nastave normalan život nakon ovog traumatičnog događaja.


Svedoci eksplozije opisali su uznemirujuće scene – mnogo prašine i dima, telo ženske osobe koje je bilo u krvi, kao i cigle koje su padale sa zgrade. Hitna pomoć, policija i vatrogasci odmah su reagovali nakon eksplozije, ali nažalost, nisu uspeli da spasu Anin život.

- Bilo je mnogo prašine i dima, a ispred zgrade, odmah pored ulaza i auta, ležalo je telo ženske osobe koje je bilo u krvi. Nisam prilazio, ne znam da li je to bila baš naša komšinica koja živi u tom stanu. Cigle su padale sa zgrade odozgo. Otrčao sam do trećeg sprata, pa sišao i pozvao policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć – svedoči Dušan Radović.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag na zajednici u Paraćinu, a stanari će morati da pronađu snagu da se izbore sa posledicama eksplozije i gubitka svoje komšinice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading