NOVČANICE ISPADALE NA SVE STRANE: Darku Laziću prepunili džepove novcem, za ovo je bio bogato nagrađen!

Autor:

Zabava

20.02.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak Darka Lazića kruži internetom.

NOVČANICE ISPADALE NA SVE STRANE: Darku Laziću prepunili džepove novcem, za ovo je bio bogato nagrađen!

Foto: instagram.com/printscreen

Darko Lazić

Popularni folker Darko Lazić ostvario je od najspešnijih saradnji je najnovija sa popularnom Zerom, čija je duetska pesma "Prezime" prva na trending listama. Nova pesma sa mladom Zerom izazvala je haos u javnosti i za kratko vreme postala među najslušanijima.

Međutim, Lazić već godinama važi za jednog od najtraženijih pevača na našim prostorima, a već je svima poznato da pravi "ludu" atmosferu gde god se pojavi, pa je rado viđen gost na svim veseljima.

Najnoviji snimak na profilu Darka Lazića izazvao je totalnu pometnju, a komentari ne prestaju da stižu. Naime, Darko je gostovao na veselju, gde je atmosferu doveo do usijanja, a novčanice su lelete na sve strane.

Njegov prijatelj je podelio snimak, na kom gosti kite folkera novčanicama, a Darko gotovo da više i nije imao mesta, pa je sve krenulo da ispada iz džepova od pantalona i sakoa.

Gosti su maksimalno uživali u njegovom repertoaru i posle svake pesme su tražili još, a Lazić je dao sve od sebe da zabavi sve prisutne, što mu je definitivno pošlo za rukom, pa je za to bio debelo nagrađen.

Više od deceniju Darko je najtraženiji i najuspešniji narodnjak mlađe generacije. 

- Ja uvek sledim onu narodnu izreku da se treba držati onog što najbolje znaš da radiš. Čovek iz naroda, trudim se da pružim svojoj publici ono na šta su navikli od mene. To je razlog zašto sam još uvek tu - rekao je jednom prilikom Lazić za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading