CARSKI RUČAK BEZ MESA: Ideja koja štedi VREME i NOVAC, preukusno i zasitno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman za čas i na stolu će biti za 15 minuta.

CARSKI RUČAK BEZ MESA: Ideja koja štedi VREME i NOVAC, preukusno i zasitno!

Foto: YouTube/JECA SVAŠTARICA

Recept koji će oduševiti čak i one koji vole meso, našao se na kanalu "Jeca svaštarica". Još jednom, imamo priliku da vidimo kako jednostavi obroci mogu da budu ukusni i zasitni, a da ne uključuju mnogo spremanja u kuhinji. Zbog ovog obroka nećete provesti sate u kuhinji niti ćete zadimiti prostoriju, a svi ćete se porodično najesti.

U nastavku pogledajte recept za zapečeno povrće preliveno sosom.

Sastojci:

  • njoke 250 grama
  • carska mešavina 250 grama
  • senf
  • mala pavlaka za kuvanje
  • so, biber i crvena paprika
  • sir 100 grama

Foto: YouTube/JECA SVAŠTARICA

Recept za carsku mešavinu

Priprema:

Stavite vodu na ringlu da se greje, kada se malo zakuva dodajte njoke i kuvajte prema uputstvu iz kesice. To je nekoliko minuta. Izvadite njoke kada se kuvaju, ili mogu ostati u vodi, pošto je potrebno samo da pripremite sos u jednom činiji. Potrebna vam je neka mešavina povrća po želji. Prelijete je vodom, a povreće neka bude u cediljki.

U činiji pomešajte celo malo pakovanje pavlake za kuvanje i dve pune kašike senfa. Dodajte od začina biber, so i crvenu papirku. Sve lepo sjedinite kašikom.

Nauljite vatrostalnu posudu. Preko ulja dodajte njoke, a onda i mešavinu povrća. Prelijte sosom koji ste napravili. Na vrh stavite rendani kačkavalj. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15 minuta. Možete jesti ovako pripremljen obrok na ovaj način ili kao prilog uz meso. Kako god da se odlučite biće preukusno.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading