ŠOK NA BAJAGINOM ROĐENDANU: Danijel, kojeg roker zove Danijela, upao na konferenciju - ovo nije očekivao!

Autor:

Zabava

19.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se na Bajaginoj konferenciji desilo nešto zanimljivo!

ŠOK NA BAJAGINOM ROĐENDANU: Danijel, kojeg roker zove Danijela, upao na konferenciju - ovo nije očekivao!

Foto: A.K./ATAImages

Slavni roker Momčilo Bajagić Bajaga danas je napunio 64 godine, a njegov bend slavi 40 godina postojanja. Bajaga je održao rođendansku konferenciju, na kojoj se desilo nešto zanimljivo i neočekivano. Naime, na konferenciji se pojavio Danijel Farkaš, koji godinama unazad Bajagi čestita rođendan, a on ga oslovljava sa Danijela.

Republika

Foto: A.K./ATAImages

Bajaga na konferenciji

Farkaš se nakon pitanja predstavnika sedme sile obrtatio rokeru.

- Ja nemam pitanje, ja samo želim da se zahvalim Vašim koleginicama koji su meni omogućili da ja dobijem poklon za Vaš rođendan. Ja sam Danijela koja uvek čestita Vama rođendan - rekao je Farkaš i uručio Bajagi poklon za rođendan, prenosi "Telegraf".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijel Farkaš (@shakraf)

Bajaga je primio poklon, a onda se obratio prisutnima

- Danijel je, a ja uvek napišem Danijela nekoliko puta. Evo, čovek se pojavio i daleko od toga da izgleda kao žensko - odgovorio je Bajaga.

Republika

Foto: A.K./ATAImages

Momčilo Bajagić Bajaga

- Ogroman sam fan. Redovno sam išao na Bajagine svirke. Sve je počelo od jednog portala koji radim sa drugarima. Svake godine smo išli na njegove koncerte i na maskembal uoči njegovog rođendana. Išli smo redovno. Ja sam onda, igrom slučaja, jer sam radio kao novinar, imao kontakt pa sam bio u fazonu – što ne bih čestitao čoveku rođendan. Ranije sam mu isto čestitao rođendane, godinama unazad … nije grešio imena, ali je igrom slučaja poslednjih godina grešio i nazivao me Danijelom, pa je onda ponovo uboo i skontao da sam muškarac - ispričao je ranije za medije Farkaš.

U nastavku se možete prisetiti Farkašovih prepiski sa Bajagom, koje su godinama unazad viralne na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading