HITNO PREKINUT PRIJIN KONCERT U OSIJEKU: U publici videla osobu kojoj se nije nadala, svi se ŠOKIRALI!

Autor:

Zabava

18.02.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović napravila još jedan spektakl za pamćenje!

HITNO PREKINUT PRIJIN KONCERT U OSIJEKU: U publici videla osobu kojoj se nije nadala, svi se ŠOKIRALI!

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

Večeras je mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održala svoj peti i poslednji koncert u Osijeku, u dvorani "Gradski vrt". Specijalni gost bio joj je popularni reper Igor Panić Nući, koji je zajedno sa njom doveo atmosferu do usijanja.

Republika

Foto: Republika

Nući i Prija u Osijeku

Prija je više puta na kratko prekidala koncert, kako bi uzela poklone koje joj je spremila publika - fanovi su bacali plišane igračke, cveće, nosili transparente...

U jednom trenutku, Prija je prekinula koncert jer je u publici videla svoju učiteljicu.

- Hvala Vam što ste došli, jako sam srećna što ste tu. Ljubim Vas, hvala još jednom - poručila je pevačica svojoj učiteljici.

Republika

Foto: Republika

Priju obasipali poklonima u Osijeku

Podsetimo, Prija od prvog koncerta u Osijeku naglašava koliko joj je drago što upravo tu peva, kako je odrastala 30 kilometara od ovog grada, u Belom Manastiru, gde je išla i u školu.

I Nući je nahvalio Aleksandru, te istakao da se odmah povezao sa njom kad ju je upoznao.

- Fenomenalno je bilo. Ja sam bio na njenom prvom koncertu u Beogradu. Tamo sam bio u publici, sad je čarobniji osećaj, ali fenomenalno. Ona me je lično pozvala. Ovo mi je drugi nastup u Osijeku. Bilo je super - rekao je Nući, koji je otkrio kako je došlo do prvog susreta sa njom:

- Ljudi shvataju kroz sve ove koncerte, ja volim takve ljude, kad sam je prvi put video i upoznao na aerodromu u Tivtu, imao sam utisak kao da sam sreo drugaricu iz osnovne škole, sa kojom sam se družio ceo život. Kao izgubili smo kontakt i sreli se posle pet godina. Takav utisak sam imao. To je možda najbolji odgovor - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading