JASMINA PRIVEDENA ZBOG UBISTVA TROJE DECE! Policija pronašla BEŽIVOTNA tela, komšije iznele BOLESNE detalje!

Autor:

Svet

18.02.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su primili poziv u ranim jutarnjim časovima i nakon dolaska na lice mesta, pronašli su tela troje dece.

JASMINA PRIVEDENA ZBOG UBISTVA TROJE DECE! Policija pronašla BEŽIVOTNA tela, komšije iznele BOLESNE detalje!

Foto: Tanjug/AP

U engleskom gradu Bristolu danas je zavladala jeziva tišina nakon što su policajci pronašli tela troje dece u kući. Sumnja se da je 42-godišnja žena, imenom Jasmina, odgovorna za ove stravične događaje.

Teško podnošenje brige o novorođenčetu

Komšije su izjavile da je Jasmina "teško podnosila" brigu o novorođenčetu, što je dodatno uznemirilo zajednicu. Prema rečima jedne komšinice, Jasmina je bila veoma srećna kada je dobila dečaka, ali je kasnije imala poteškoća nakon porođaja, prenosi Mirror.

 

 

Detalji tragičnog otkrića

Policajci su primili poziv u ranim jutarnjim časovima i nakon dolaska na lice mesta, pronašli su tela troje dece. Veruje se da su dečaci imali oko osam godina i šest meseci, dok je devojčica imala oko četiri godine.

Reakcija policije

Glavni inspektor Viks Hejvord-Melen izjavio je da je ovo "neverovatno tragičan i srceparajući incident". Policija veruje da je ovo izolovan događaj i da nema daljeg rizika za širu zajednicu, ali će ostati na licu mesta radi pružanja bezbednosti svima koji su uznemireni ovim događajem.

Istraga i uhapšena žena

Pokrenuta je istraga o ubistvu, a 42-godišnja Jasmina je uhapšena pod sumnjom da je izvršila ubistvo. Ona se trenutno nalazi u policijskom pritvoru u bolnici. Detalji o njenom mužu i njihovom odnosu sa decom još uvek nisu potvrđeni.

 

 


Ovo tragično ubistvo je ostavilo zajednicu u šoku, a istraga će nastaviti da otkriva detalje ovog jezivog događaja.

 

 

(Mirror)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading