KARAMBOL U SKOJEVSKOM NASELJU: Automobil se prevrnuo na krov, devojka (28) prebačena u Urgentni centar (FOTO)

Autor:

Vesti

18.02.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji uzroka nesreće i trenutno stanje učesnika nisu još uvek poznati.

KARAMBOL U SKOJEVSKOM NASELJU: Automobil se prevrnuo na krov, devojka (28) prebačena u Urgentni centar (FOTO)

Foto: shutterstock

ilustracija

Večeras se dogodila saobraćajna nesreća u ulici Kneza Višeslava u Skojevskom naselju u Beogradu, u kojoj je povređena dvadesetosmogodišnja devojka. Prema informacijama dobijenim od "Blica", devojka je zadobila lake telesne povrede, tačnije nagnječenje grudnog koša, i prevezena je u Urgentni centar na dalje lečenje.

Fotografija sa Instagram stranice "moj_beo_grad_" pokazuje da je automobil nakon sudara završio prevrnut na krovu, dok je srča rasuta po putu. Detalji uzroka nesreće i trenutno stanje učesnika nisu još uvek poznati, a saobraćaj je obustavljen dok traje uviđaj.

 

 

Hitna pomoć je brzo reagovala na poziv i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenoj devojci pre nego što je prevezena u Urgentni centar. Lokalne vlasti i saobraćajna policija su na licu mesta kako bi sproveli istragu i utvrdili uzrok ove ozbiljne saobraćajne nesreće.

Ova nesreća je još jedan podsetnik na važnost bezbedne vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Građani bi trebalo da budu posebno oprezni u saobraćaju i da vode računa o svojoj i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju kako bi se izbegle ovakve neprijatne situacije.

Dok se obavlja uviđaj i pruža medicinska pomoć povređenoj devojci, nadamo se da će istraga ove nesreće pružiti odgovore o uzroku i sprečiti slične incidente u budućnosti. Ovo je još jedan podsetnik na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih pravila radi očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading