"SAN MI JE BIO DA OSTANEM U ZVEZDI, ALI NEKO JE PLANIRAO DRUGAČIJE!" EMOTIVNI Mijatović po odlasku s Marakane NIKAD iskreniji!

Autor:

Sport

19.02.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nadao sam se, verovao i trudio..."

"SAN MI JE BIO DA OSTANEM U ZVEZDI, ALI NEKO JE PLANIRAO DRUGAČIJE!" EMOTIVNI Mijatović po odlasku s Marakane NIKAD iskreniji!

Foto: Starsport

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović je posle transfer sage koja je konačno dobila epilog zvanično predstavljen u svom novom klubu Njujork Sitiju.

Posle gomile opraštanja, usledilo je i ono finalno, međutim, u ne baš sličnom maniru u odnosu na to kako je do sada sve izgledalo. Mijatović je poslao emotivnu poruku u kojoj je rekao i da je "Neko planirao drugačije".

Došao je trenutak da i ja kažem, do nekog sledećeg viđenja. Prelepih 10 godina u klubu, najlepši period mog života je upravo Crvena zvezda. Pre svega želeo bih da se zahvalim svim igračima i stručnim štabovima koji su me sprovodili na pravi put dok sam bio u Crvenoj zvezdi, naučio sam mnogo i hvala vam…

Kao malom san mi je bio da igram u Zvezdi, ne u nekoj Barseloni ili nekom Realu, nego basš za Crvenu zvezdu. Ispunio sam to sa 17 godina i mislim da nije postojalo srećnije dete od mene tad… Znao sam da će jednog dana doći trenutak za rastanak, ali nisam ocekivao da će taj rastanak doći ovako brzo i da ću biti samo godinu i po dana u prvom timu. Nadao sam se, verovao i trudio da postanem jednog dana dete koje će ostaviti trag i koje će pomoći svojoj Zvezdi da osvoji sve što se može osvojiti, pokušati dati zadnji atom snage i postići gol za pobedu, uspeo sam u tome tri puta i mislim i siguran sam da bi ih bilo još, ali neko je planirao drugačije…

San mi je bio da dam gol u derbiju i da ga proslavim sa navijačima kako dolikuje, osvojio sam duplu krunu i dao gol na Marakani, ja sam svoj san ispunio bar što se tiče Zvezde i jos jednom bih želeo da se zahvalim pre svega navijaćima što su verovali u nas kad niko nije… ZVEZDO VOLIM TE! Do idućeg viđenja vaš Jovan Mijatović - piše u Mijatovićevoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading