MIJATOVIĆ PO DOLASKU U NJUJORK OTKRIO DA IMA JOŠ SAMO JEDNU ŽELJU: Evo kako se ZVEZDA EMOTIVNO oprostila od svog mladića!

Autor:

Sport

19.02.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično.

MIJATOVIĆ PO DOLASKU U NJUJORK OTKRIO DA IMA JOŠ SAMO JEDNU ŽELJU: Evo kako se ZVEZDA EMOTIVNO oprostila od svog mladića!

Foto: Newyork City

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović je posle transfer sage koja je konačno dobila epilog zvanično predstavljen u svom novom klubu Njujork Sitiju.

U novom klubu su imali samo reči hvale za njega.

- Jovan je napadač koji je, iako ima samo 18 godina, već stekao iskustvo u domaćim takmičenjima i u Ligi šampiona. Bio je jedan od najtraženijih mladih napadača u Evropi, tako da je posebno drago što je, uprkos raznim drugim ponudama, izabrao Njujork Siti kao najbolje mesto za razvoj svoje karijere, rekao je sportski direktor Dejvid Li.

 

 

Mijatović je za Crvenu zvezdu upisao 36 utakmica i postigao 10 golova, uz tri asistencije.

- Neverovatan je osećaj biti deo FK Njujork. Ponosan sam što u ovom klubu ostvarujem jedan od svojih profesionalnih snova. Uzbuđen sam što ću se pridružiti timu i što imam priliku da igram sa svojim saigračima i stručnim štabom i predstavljam ovaj klub. Jedva čekam da zaigram pred našim navijačima, da postignem što više golova i dam im nešto za navijanje. Neka se spremi Njujork, poručio je Jovan Mijatović.

Dodao je da ima još samo jednu želju.

- Nema veće časti nego igrati za svoju zemlju. Mislim da je san svakog fudbalera da predstavlja svoju zemlju i bude što uspešniji. Posedujem istu ambiciju na klupskom nivou i nadam se da ću svojim međunarodnim iskustvom doprineti ovom klubu - rekao je Mijatović.

Na ovaj način se Crvena zvezda oprostila od njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading