PREDOZIRALA SE NAŠA PEVAČICA: Roditelji je našli u stanu, bez svesti u kupatilu, tada je počela njena BORBA

Autor:

Zabava

10.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica Milica Majstorović imala je težak period u životu, sa kojim se uspešno izborila.

PREDOZIRALA SE NAŠA PEVAČICA: Roditelji je našli u stanu, bez svesti u kupatilu, tada je počela njena BORBA

Foto: Instagram.com

Pevačica Milica Majstorović postala je poznata javnosti tokom svojih nastupa na takmičenjima za talente. Sa velikom perspektivom i očekivanjima, Milica je privukla pažnju mnogih, ali se nakon toga povukla iz javnosti, izazivajući različite spekulacije i glasine.

Jedna od najintrigantnijih tema vezanih za Milicu Majstorović jeste njena borba sa ličnim problemima. Govorilo se o tome da se pevačica borila sa depresijom i čak pokušala da izvrši samoubistvo. Međutim, ona je ove tvrdnje demantovala, ističući da je reč o nesporazumu koji je nastao usled prekomernog konzumiranja alkohola. 

Ona se nakon toga oglasila i rekla da se samo napila, kao i da su je roditelji našli pijanu bez svesti u kupatilu.

 

 


Javni život Milice Majstorović bio je praćen brojnim spekulacijama o njenim ljubavnim vezama. Mediji su je povezivali sa različitim partnerima, među kojima su se izdvajali Đorđe Miljenović i Ivan Lenđer. Ove veze su bile kratkog daha i završile su se neslavno, što je dodatno intrigiralo javnost. Ipak, danas je Milica u srećnom braku sa Đorđem Lazovićem, što predstavlja pozitivan preokret u njenom ljubavnom životu.

Pored muzičke karijere, Milica se takođe bavila glumom, što je dodatno doprinelo njenom raznovrsnom umetničkom izražavanju. Njeni talenti su se proširili na više polja umetnosti, što je dodatno učvrstilo njenu poziciju u javnosti.

 

 

 

 


Milica Majstorović je prošla kroz različite faze svog života i karijere, ali je uspela da se izdigne iznad izazova i pronađe sreću kako u ljubavi, tako i u umetničkom izražavanju. Njena priča predstavlja inspiraciju i podseća nas da je važno izboriti se sa teškoćama i nastaviti dalje ka svojim ciljevima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading