SPA, TERETANA, SALA ZA PROSLAVE... Evo šta sve poseduje luksuzna VILA Harisa i Meline koja vredi DVA MILIONA EVRA! Ovo će morati da dele (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična kuća Harisa i Meline Džinović na Senjaku vredi čitavo bogatstvo!

SPA, TERETANA, SALA ZA PROSLAVE... Evo šta sve poseduje luksuzna VILA Harisa i Meline koja vredi DVA MILIONA EVRA! Ovo će morati da dele (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen Paparaco lov

Jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, Haris Melina Džinović, nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili su da stave tačku na svoju odnos i razvedu se. Kako je Republika pisala, modna dizajnerka prevarila je proslavljenog pevača sa bivšim fudbalskim reprezentativcem, a sada uspešnim biznismenom koji ima unosne poslove u inostranstvu.

Međutim, prema onome što se spekuliše u medijima, njihove prve trzavice u braku povezuju se sa preseljenjem porodice u luksuznu vilu na Senjaku, u koju su uložili značajna finansijska sredstva. Kako se još tada pisalo, Džinovići su uložili pravo bogatstvo u svoj dom.

Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar - rekao je jednom prilikom izvor blizak porodici Džinović, a prema objavama Đine na Instagamu, može se primetiti i da su kristalni lusteri svuda po kući.

Republika

Foto: Instagram.com

Đina Džinović objavila slike iz porodične kuće na Instagramu

- Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za Harisov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije - rekao je izvor svojevremeno, prenosi Blic.

Inače, kako se prenosilo po domaćim medijima, vrednost njihove porodične vile na Senjaku procenjuje se na neverovatnih dva milona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading