OVO JE ISTINA O JELENI KARLEUŠI I NJENOM TELU: Kako je PREKO NOĆI izgubila kilograme? Obelodanjeno dugo skrivana tajna!

Autor:

Zabava

16.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša priznala kako je liniju dovela do savršenstva.

OVO JE ISTINA O JELENI KARLEUŠI I NJENOM TELU: Kako je PREKO NOĆI izgubila kilograme? Obelodanjeno dugo skrivana tajna!

Foto: Ata images

Jelena Karleuša

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša nedavno je javno podelila svoj način ishrane koji je ključan za održavanje energije potrebne za izvođenje zahtevnih koreografija na svojim nastupima. Iako su mnogi mislili da iza njenih scenskih podviga stoji naporni režim vežbanja, Jelena tvrdi da je ishrana ključni faktor.

Jelena ističe da se pridržava određene dijete koja podrazumeva konzumiranje velike količine voća i povrća, kao i unošenje dovoljne količine vode. Takođe, ističe da ne konzumira nikakve poroke, poput pušenja ili alkohola, te da ne pije čak ni kafu. Ovakav način ishrane, kako Jelena ističe, ne samo da joj pomaže da održi energiju za izvođenje koreografija, već smatra da je i ključan faktor za očuvanje zdravlja kože.

Foto: printscreen/UNA TV

Jelena Karleuša

 

- Ne bih rekla da je tu nešto savršeno, ne postoji savršenstvo kada je reč o ženskom telu. Žene su uvek nezadovoljne. Ja sam neko ko ne trenira, ne vodim računa o telu u tom smislu. Prilično se dobro hranim, puno voća, puno povrća, vode. Nemam poroke, ne pušim, ne pijem, ne pijem čak ni kafu. Mislim da je to jako važno i za kožu žene - govori Jelena za Unu. 

Iako mnogi pretpostavljaju da iza njenih scenskih podviga stoji naporni režim vežbanja, Jelena otkriva da zapravo ne trenira i da nikada nije ni imala potrebu za tim. Ona ističe da je fizički izuzetno jaka žena i da je sposobna da izdrži zahtevne koreografije na svojim nastupima koji često traju i do dva sata, uprkos tome što ne praktikuje redovno vežbanje.

- Ništa ne treniram, nisam nikad potrčala, osim ako će nešto da se zatvori. Imam jake koreografije na nastupima koji traju i do dva sata, to treba izdržati, ali ja sam fizički izuzetno jaka žena - dodala je Jelena.


Jelena Karleuša je svojim otkrićem o načinu ishrane i održavanju fizičke spreme bez napornog vežbanja definitivno iznenadila mnoge, ali istovremeno i pružila uvid u svoj jedinstveni pristup održavanju energije i vitalnosti, što je svakako zanimljivo za njene obožavaoce i sve koji se interesuju za zdrav način života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CECA = LUKAVA LISICA

16.01.2024 22:47

JK samo treba pazljivo slusati. Ranjivost skriva. Kad je neko ,,cacne" postaje surova - pa posle pati sto je bila surova. Dobar je covek pre svega. Nije kao Ceca Arkanova ,,LUKAVA LISICA".