NAŠEM PEVAČU PUKLE PANTALONE NA NASTUPU: Sve se videlo, propao u zemlju od BLAMA!

Autor:

Zabava

16.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena ga nije zaustavila da prekine sa pevanjem!

NAŠEM PEVAČU PUKLE PANTALONE NA NASTUPU: Sve se videlo, propao u zemlju od BLAMA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovan Perišić

Poznati pevač Jovan Perišić otkrio je jedan neobičan peh koji mu se desio tokom jednog nastupa. Naime, kako je sam ispričao, njemu su pukle pantalone, a zanimljivo je da u početku niko od prisutnih nije želeo da mu skrene pažnju na ovaj nezgodan detalj. Kako bi izbegao neprijatnost, pevač je odlučio da odradi ceo blok pesama sa pocepanim pantalonama, ne dajući naslutiti da se nešto neobično dogodilo.

Kako je Perišić otkrio, situacija je postala još nezgodnija kada mu je koleginica napomenula da su mu pantaone pukle, te da nije mogao da se presvuče, jer su mu sve stvari bile u hotelu.

- Bio je neki nastup, naš standardni... Pevam, pevaju svi, gori sve, a prijatelj ispred bine stoji tu i pokazuje uporno nešto na meni. Ja sad gledam da li je otkrinuto dugme, nemam pojma, nikako da skapiram, brate... Završio ja ceo blok pesama, došla pauza, odemo mi u bekstejdž i prilazi mi koleginica, jedna pevačica, i kaže: "Izvini, nešto bih ti rekla..." Ja još seo, raširio noge, ne gledam, nisam uopšte video... On mi kaže: "Pukle su ti pantalone", kad nisam propao u zemlju - smeje se pevač u emisiji "Život kao takav", te nastavlja:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Jovanu Perišiću pukle pantalone na nastupu

- Tu nije kraj! Nisam imao da se presvučem, stvari mi ostale u hotelu, nemam druge pantalone... Ništa, izlazim ja opet na binu, šta ću, moram da pevam drugi blok. Izlazim i skupio noge skroz, nisam se pomerao... Istina živa, ali šta ću, dešava se! Nisu tad bile aktuelne mreže toliko, inače bi to svi slikali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading