JOVANA JEREMIĆ SE POVLAČI IZ MEDIJA NAKON KAZNE: Voditeljka Pinka donela ŠOK ODLUKU, evo čime će se baviti!

Autor:

Zabava

14.01.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić donela šok odluku!

JOVANA JEREMIĆ SE POVLAČI IZ MEDIJA NAKON KAZNE: Voditeljka Pinka donela ŠOK ODLUKU, evo čime će se baviti!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić i njen izabranik, kralj hleba, Dragan Stanković prvi put su progovorili zajedno pred kamerama Pink televizije. Međutim, pored skladnog odnosa, romanse o kojoj svi pričaju, Jovana Jeremić donela je šok odluku, koju je podelila sa milionskim gledaocima Ružičastog kanala. 

Naime, atraktivna voditeljka odlučila je da stavi tačku na medijsko eksponiranje privatnog života, jer je istakla da radi na velikim projektima, koje će uskoro predstaviti njenim vernim gledaocima, a mnogi će se naći baš na ružičastoj televiziji. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

- Povlačim se iz medija, jer spremam veliki bum za koji mesec. Krećem u realizaciju nekih projekata, u februaru pravim pauzu. Medijska scena u Srbiji, gde ja ne dajem nijedan intervju u medijima. Imam razloge zašto to želim. Sada imate priliku i to je to - rekla je Jovana Jeremić za "Premijeru".

Podsetimo, kako je vlasnik i direktor Pinka, Željko Mitrović saopštio, Jovani će zbog incidenta biti oduzeto 50 odsto od decembarske plate, što je ona viteški podnela.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim - rekao je Željko.

- Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - istakao je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Verona

14.01.2024 19:39

Propali projekti propalog projektanta.

Drago

14.01.2024 21:32

Krajnje je vreme, ova žena je uvela rijaliti u jutarnjem programu, veći od Zadruge. Šteta zbog tema, a još veća zbog gostiju.

Aleks

15.01.2024 13:44

Verivano niko nikad nije ucinio vise za kvalitet TV programa... Mislim na odluku da se povuce, naravno