DŽEJ JE IMAO TRI MAJKE: Jedna ga je NAPUSTILA, druga je bila Marina Tucaković, RAZNEŽIĆE vas priča o TREĆOJ!

Autor:

Zabava

14.01.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odrastanja u domu, Džej je upoznao dve ženske osobe, koje je smatrao majkama!

DŽEJ JE IMAO TRI MAJKE: Jedna ga je NAPUSTILA, druga je bila Marina Tucaković, RAZNEŽIĆE vas priča o TREĆOJ!

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

Pokojni Džej Ramadanovski, koji je preminuo 6. decembra 2020. godine nakon što mu je stalo srce, bio je jedino muško dete u svojoj porodici, koja vodi poreklo iz Severne Makedonije. Otac mu se zvao Mazlam, a majka Barija Ramadanovski i radila je u Gradskom zelenilu. Kad su se Mazlam i Barija razveli, Džej je ostao da živi sa bakom. 

Mnoge dane detinjstva je proveo u vaspitno-popravnim domovima, a sudbina mu je u pravom trenutku poslala dve žene, koje je zavoleo kao majke. Jedna je bila njegova učiteljica iz škole, a druga čuvena kompozitorka Marina Tucaković.

Republika

Foto: ST/youtube/prinstcreen

Marina Tucaković i Džej

Džej je išao kod nas u školu, učiteljica mu je bila Danica Pekić. Ona ga je na ulici našla uplakanog i dovela ga da uči školu. Govorio je da mu je ona kao majka i da nije bilo nje nikad ne bi izašao na pravi put. Kupila mu je knjige, odeću i brinula o njemu. Bio je na jednoj proslavi škole, pa je o Danici kroz suze pričao, mnogo je voleo – ispričao je svojevremeno Dragomir Ivanović, direktor škole u koju je Džej išao.

I dok je učiteljica brinula o Džeju, Marina Tucaković mu je napisala najbolje pesme, a zahvaljujući njoj doživeo je neverovatnu popularnosti i karijeru o kakvoj je samo mogao da sanja. Podsetimo, Džej je svojevremeno ispričao kako mu je najviše krivo što ga majka nikada nije posetila u domu.

Republika

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

U knjizi ću opisati taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu. Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac – ispričao je Džej jednom prilikom gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom".

Jedan od najlepših trenutaka u životu mi je prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz u životu, a posebno sam se raznežio kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket – dodao je Ramadanovski.

Inače, premijera filma "Nedelja", koji je rađen po životu Džeja Ramadanovskog, zakazana je za 16. januar u Beogradu. Publika sa nestrpljenjem iščekuje da pogleda život legendarnog pevača na velikom platnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading