MLADENOVIĆKIN DEČKO OBJAVIO KOMPROMITUJUĆI SNIMAK IZ KREVETA: Pevačica gola, isplivala kompletna intima!

Autor:

Zabava

03.01.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Čečar je objavio novi snimak sa Aleksandrom Mladenović iz kreveta, javnost u šoku.

MLADENOVIĆKIN DEČKO OBJAVIO KOMPROMITUJUĆI SNIMAK IZ KREVETA: Pevačica gola, isplivala kompletna intima!

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Mladenović

Javnost je potresao skandalozni snimak koji je objavio Stefan, bivši dečko pevačice Aleksandre Mladenović, na društvenoj mreži Instagram. Na snimku se vidi par u krevetu, ljube se, dok je odeća izostala. Ovaj potez Stefana izazvao je brojne reakcije, a mnogi smatraju da je ovim postupkom kompromitovao pevačicu i demantovao njene prethodne tvrdnje.

Iako su se pojavile spekulacije o pomirenju Aleksandre i njenog bivšeg dečka, pevačica je odlučno demantovala ove navode. Ona je nedavno preživela dramu zbog pretnji bivšeg dečka, koje je prijavila policiji. Čak je angažovala i obezbeđenje, iz straha od mogućih incidenata, iako je njen bivši dečko dobio zabranu prilaska.

Stefan, s druge strane, očigledno nastavlja sa svojim namerama da javno izloži njihovu intimu. Nakon objavljivanja zajedničkih fotografija sa jasnim datumima, sada je otišao korak dalje i podelio video iz njihove privatnosti. Ovaj potez izazvao je burne reakcije javnosti i postavlja pitanje granica privatnosti i javnog eksponiranja ličnih odnosa.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Mladenović

 

Ovaj skandalozni događaj izazvao je brojne reakcije javnosti, koja se podelila na one koji osuđuju Stefanovo ponašanje kao nedopustivo u javnom prostoru, i one koji sumnjaju u istinitost cele priče o raskidu i pretnjama. Mnogi su izrazili zabrinutost za sigurnost pevačice i istakli važnost zaštite privatnosti i ličnog integriteta.

Ceo slučaj Aleksandre Mladenović i njenog bivšeg dečka Stefan izazvao je veliku pažnju javnosti i postavio pitanje granica privatnosti i javnog eksponiranja ličnih odnosa. Dok se očekuju dalji razvoj događaja, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i kakve će biti posledice ovog skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading