ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE POMIRILA SA DEČKOM, KOJI JU JE ZLOSTAVLJAO?! Isplivale ŠOK fotografije, sve pršti od ljubavi!

Autor:

Zabava

02.01.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Čečar je objavio kompilaciju fotografija sa Aleksandrom Mladenović, datum sve dokazuje.

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE POMIRILA SA DEČKOM, KOJI JU JE ZLOSTAVLJAO?! Isplivale ŠOK fotografije, sve pršti od ljubavi!

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je preživela pravu dramu zbog pretnji bivšeg dečka, kog je prijavila policiji. Preživela je veliku traumu, a strah koji je osećala, ublažili su prijatelji i porodica, koji su neprestano uz nju. Ona je, u jednom momentu, unajmila i obezbeđenje, jer nije bila sigurna na šta je njen bivši dečko spreman, iako je dobio zabranu prilaska:

- Ne bih sada pričala o bivšem dečku, na to sam stavila tačku. Ja mu zaista ne želim ništa loše, on je bio prvo predivan prema meni i nisam mogla ništa da naslutim, tek kasnije se desilo sve loše - priznaje pevačica.

Aleksandra je, takođe, otkrila da je morala da potraži stručnu pomoć, nakon svega što joj se dogodilo:

- Odmah sam potražila pomoć i pričala sam sa psihijatrom. Vodimo razgovore i radim na tome da se što pre oporavim i budem ona stara Aleksandra - rekla je Aleksandra Maldenović za Svet.

Međutim, čini se da je došlo do neočekivanog preokreta. Danas je njen bivši dečko, Stefan Čečar, objavio kompilaciju zajdničkih fotografija, a iznad jedne od objavljenih slika, vidi se datum, odnosno pokazuje da je fotografija nastala u decembru 2023. godine.

Oni su pozirali nasmejani, zajedno, kao da se ništa nije dogodilo, pa su mnogi zaključili da je došlo do pomirenja, ali da pevačica i dalje to ne želi da komentariše javno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Solo

03.01.2024 02:19

Pa ko bije taj nikad neprestaje...Nase Zene su vrlo popustljive pa kad opet dobiju batine od naseg Srbina koji je frustreiran danima jer neradi nista osim sto masta velike pare koje nikad da dodju onda ta veza netraje dugo..