ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PODELILA LEPE VESTI: Posle skandala sa bivšim ponovo ima OSMEH NA LICU - svi čestitaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica podelila fotku iz novog stana!

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PODELILA LEPE VESTI: Posle skandala sa bivšim ponovo ima OSMEH NA LICU - svi čestitaju! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Mladenović

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je privukla pažnju javnosti zbog skandala sa bivšim dečkom, ali ovog puta, sreća joj se osmehnula jer se uselila u svoj novi dom. Na svom Instagram nalogu pohvalila se da je danas za nju jako poseban dan, te da se uselila u stan o kakvom je uvek maštala. Ona je istakla da je imala čast da joj Njegovo Prvosveštenstvo Episkop remezijanski Stefan Šarić očita molitvu i osveti stan.

Na fotografiji koju je podelila može se videti kako pored nje i episkopa remezijanskog, prisutni su bili i njena majka Vesna, drugarica Angela, kao i drug Stevan. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, jer je Aleksandra pokazala da joj je vera i tradicija veoma važna.

Pored ovog stana u kom sada živi, Aleksandra poseduje još dve nekretnine. Takođe, u potpunosti je renovirala kuću u Žitorađi, odakle potiče, gde žive njeni roditelji. Ovaj podatak ukazuje na to da pevačica veoma vodi računa o svom imovinskom statusu i da je uložila u nekretnine.

Aleksandra se našalila da je imala problem sa garderobom i haljinama prilikom selidbe, te da je mnogo stvari morala da poklanja. Međutim, izgleda da ova pevačica neće imati problem sa garderobom u budućnosti, s obzirom na to da je sada useljena u svoj novi dom.

Podsećamo, Aleksandra je nedavno imala skandaloznu dramu sa dečkom, koja se na kraju završila tako što je policija reagovala, a on je morao da napusti državu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading